• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития на 9 юли

Предстоящи събития на  9 юли

/КРОСС/ София.
От 16.00 часа в зала "Запад" на Народното събрание ще се проведе заседание на Комисията по енергетика.

***
София.
От 16.30 часа в зала „Огледална" на Народното събрание Комисията по земеделието и храните ще проведе заседание.

***
София.
От 09.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12, ще се проведе заседание на Съдийската колегия на ВСС.

***
София.
От 11.00 часа кметът Йорданка Фандъкова ще посети 37 СУ „Райна Княгиня" на ул. „Луи Пастьор" 1 в ж.к „Люлин 10".

***
София.
От 11.00 часа пред паметника на Иван Вазов в градинката на столичния храм „Света София", Националният литературен музей и къща музей „Иван Вазов" в столицата организират възпоменателно честване по повод на 169 години от рождението на писателя.

***
София.
От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА Центърът на икономическо развитие ще представи резултатите от проекта, финансиран от Европейската комисия, „Адаптиране на индустриалните отношения към новите форми на работа".

***
София.
От 14.00 часа в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура" ще се отворят постъпилите оферти в откритата обществена поръчка за проектиране и строителство на нов железопътен надлез при км 106+569 на път I-5 Велико Търново - Дебелец, над ж.п. линията Русе - Стара Загора.

***
София.
От 18.00 часа пред Министерски съвет ще се проведе шествие срещу фермерите за кожи, организирано от сдружение КАЖИ, Фондация „Дивите животни" и Националната гражданска инициатива за забрана добива на ценни кожи.

***
Благоевград.
От 10.00 часа на ул. „Свобода" и ул. „Симеон Радев" специално оборудван микробус ще приема опасни отпадъци,във връзка с организираната от Общината кампания за извозване на опасни отпадъци. От 13.00 часа микробусът ще бъде в кв. „Струмско" при уширението на ул. „Битоля".

***
Велико Търново.
От 09.30 часа в Заседателната зала на Свищовската община ще се проведе информационна среща за популяризиране на проекта за модернизация на болниците в населеното място.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в ала „Трапезица" на „Интерхотел Велико Търново" ще се проведе информационен семинар на тема „Възможности за подпомагане на малките стопанства по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014- 2020".

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в конферентната зала на Областен информационен център - Велико Търново ще се проведе работна среща с медиите за представяне на обобщените резултати от дейността на центъра през първите шест месеца на 2019 г.

***
Разград.
От 10.30 часа на Централния вход на ОДМВР - Разград ще се проведе месечният брифинг на директора на ОДМВР-Разград ст. Комисар Ивайло Йовчев.

***
Разград.
От 11.00 часа в Областна администрация ще се проведе пресконференция относно резултатите от националното външно оценяване на седмокласниците в Разградска област.

***
Разград.
От 14.00 часа в зала 712 в Областна администрация-Разград ще заседава постоянната областна епизоотична комисия.

***
Русе.
От 11.00 часа в Руския културно-информационен център, София, ул. Шипка № 34, главният изпълнителен директор на „Български пощи" ЕАД Деян Дънешки ще пусне в употреба издание на тема: „140 години от установяването на дипломатически отношения между Република България и Руска Федерация".

***
Смолян.
От 10.30 часа в ОДМВР-Смолян ще се проведе брифинг с участието на представители на местните и централни медии на тема „Резултатите от работата на служителите в ОДМВР-Смолян през първото шестмесечие на 2019г. в борбата с престъпността и осигуряването на добър обществен ред".

***
Смолян.
От 11.00 часа в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров" ще се проведе пресконференция по повод годишнината от създаването на Центъра за инвазивна кардиология.

***
Смолян.
От 16.30 часа в сградата на ОДМВР-Смолян ще бъде открито изложение на оръжия, технически средства и помощни средства, използвани в ежедневната работа на служителите от ОДМВР - Смолян.

***
Смолян.
От 17.30 часа на Стария център в Смолян ОДМВР - Смолян организира благотворителен концерт, средствата от който ще бъдат разпределени на децата на загинали полицаи от ОДМВР-Смолян.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще има брифинг.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.