• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Предстоящи събития на 27 май

Предстоящи събития на 27 май

/КРОСС/ ***

Карлово.
Вицепрезидентът Илияна Йотова ще посети Карлово по повод Празника на розата. Тя ще участва в ритуала „Розобер", с който ще започне Празникът на розата 2017г. По-късно Илияна Йотова ще разговаря с кмета на община Карлово в сградата на общинска администрация и ще бъде гост на празничната програма на централния площад „20-ти юли".

***
Благоевград.
От 12.30 часа на ГКПП „Кулата" външният министър Валентин Радев, бъдат главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, директорът на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов и директорът на РДГП-Смолян комисар Стоян Мандаджиев ще дадат изявления пред медиите след работно посещение в Благоевград и Сандански.

***
София.
От 10.00 часа в зала „Универсиада" ще се проведе Общо събрание на прокурорите в Република България за избор на членове на Висшия съдебен съвет от магистратската квота.

***
София.
От 10.00 часа на стадион „Раковски" 16 отбора от София ще участват в надпреварата за „Купата на Coca-Cola". От тях ще бъде излъчен отборът, който ще представи столицата на финала на първенството.

***
София.
От 10.30 часа в парк „Кестените" в квартал „Славовци" ще се проведе фестивал на хвърчилата.

***
София.
От 18.30 часа в театър-лаборатория „Алма Алтер" (бул. „Цар Освободител" 15 ) ще се състои премиерата на филма „Без граници".

***
София.
От 20.00 часа, в Зала 1 на НДК, Фондация "Пчелен кошер" представя рок операта Нострадамус, изключително творческо постижение на световно известния музикант Николо Коцев.

***
София.
На конната база в Борисовата градина ще се проведе шоу спектакъл "Nobiles - Dance of Royal Horses" с танцуващи кралски коне и артисти.

***
Априлци.
От 10.00 часа на площада в кв. „Острец" ще стартира третото поредно състезание по планинско колоездене БАЙКанджии.

***
Асеновград.
От 10.30 часа в Асеновград ще се проведе празничен крос „Асенова крепост" - от площад „Акад. Николай Хайтов" до Асеновата крепост.

***
Асеновград.
От 12.30 часа в Градския парк в Асеновград ще се състои ткриване на Панаира на занаятите. На сцената в парка ще се проведат концерт на ДФА „Станимаклийче" и демонстрации на спортни клубове.

***
Благоевград.
От 10.00 часа в зала „22 септември" проведе дискусия на тема здраве. Кампанията ще премине под надслов „Знание за здраве: Фармацевтът, като Ваш съветник".

***
Благоевград.
От 10.00 часа на площад „Македония" ще отворят врати различни работилници за занимания за деца.

***
Варна.
От 11.00 часа на игрищата в спортния комплекс „Младост" в морската столица младежката структура на ПП ГЕРБ - Варна организира футболен турнир.

***
Видин.
От 13.30 часа в Спортна зала "Фестивална" заместник-кметът на Община Видин Десислава Тодорова ще открие Турнир по спортни танци за изгряващи звезди, организиран от СК "Елит-Тим".

***
Видин/с.Куртово.
От 17.00 часа в с. Кутово кметът на Община Видин Огнян Ценков ще открие второто издание на фестивала "От раклата на баба" - 2017г.

***
Варна.
От 8.00 часа край Паметника на българо-съветската дружба Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев инициира кампания „Спорт срещу агресия".

***
Варна.
От 11.00 часа на игрищата в спортния комплекс „Младост" ще се състои футболен турнир, организиран от Младежката структура на ПП ГЕРБ - Варна.

***
Варна.
От 18.00 часа в с. Медовец, община Дългопол, ще се проведе Възпоменателен митинг-събор в памет на падналите жертви на възродителния процес.

***
Враца.
От 10.00 часа в пл. „Христо Ботев" ще се състои изпращане на походниците от 71 Национален туристически поход „Козлодуй-Околчица".

***
Враца.
От 10.30 часа в камерна зала на ДКТ ще се състои спектакълът „Умният, храбър шивач".

***
Враца.
От 10.30 часа в Младежки дом ще се състои 55-ти Национален конкурс - рецитал за изпълнение на Ботева и възрожденска поезия и проза за ученици и студенти и 22-ри конкурс за изпълнение на Ботева поезия на есперанто.

***
Враца.
От 11.00 часа във фоайето на Регионална библиотека „Христа Ботев" ще се състои „За Ботев и книгите" - изложба с международно участие на редки и ценни книги, посветени на Христо Ботев.

***
Враца.
От 12.00 часа в голяма зала ХГ „Иван Фунев" ще се състои откриване на художествена изложба „Земята на Ботев".

***
Враца.
От 19.00 часа на открита сцена пред Община Враца ще се проведе Концерт на Пловдивско певческо дружество „Ангел Букорещлиев".

***
Горна Оряховица.
От 20.00 часа министърът на спорта Красен Кралев ще открие официално обновения Стадион „Локомотив" преди футболното шоу „Нощта на легендите".

***
Добрич.
От 10.00 часа в сградата на Общински младежки център „Захари Стоянов" ще бъде подредена и открита изложба - Общински кръг на конкурса за детска рисунка "С очите си видях бедата".

***
Панагюрище.
За 5-та поредна година гр. Панагюрище да бъде домакин на Световно първенство по фойерверки.

***
Пловдив.
От 10.30 часа в Дома на техниката ще се проведе VII Национална научна конференция за студенти, докторанти и млади учени. Младите учени ще поздрави председателят на пловдивските социалисти Красимир Трифонов.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в къща „Недкович" с демонстрации на замесване на обреден хляб и участие на деца започва деветдневката, посветена на Международния ден на детето - 1 юни.

***
Разград.
От 10.00 часа ще се проведе традиционният конкурс за рисунка на асфалт под надслов "Растем сред шампиони.

***
Смолян/с. Виево.
От 15.00 часа в село Виево ще се проведе празник на селото и Честване на 60-годишнината на НЧ „Искра-1957" - с. Виево.

***
Стара Загора.
От 9.00 часа пред болница „Тракия" ще тръгне общоградски поход в района на парк „М. М. Кусев" (Аязмото).

***
Стара Загора.
Между 10.00 и 13.00 инициативата „Книги за смет" ще гостува в Mall Galleria.

***
Стара Загора/с. Еленино.
От 10.30 часа в село Еленино ще бъдат отбелязани 90 години НЧ „Просвета-1927".

***
Стара Загора/с. Горно Ботево.
От 11.00 часа в село Горно Ботево ще бъдат отбелязани 90 години НЧ „Пробуда-1927".

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в НЧ „Родина 1860", зала ет.2, ще се състои спектакълът „ГНЯВ" - по Стивън Кинг - на Младежка театрална студия „Сцена 99", режисьор Христофор Недков, пластика Ромина Славова.

***
Чепеларе.
От 10.30 часа в Чепеларе ще се проведе двудневен волейболен турнир „Иван Попов".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.