• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 часа в зала 1 на НДК ще се проведе заседание на 49-я Конгрес на БСП.

***
София.
От 10.00 часа в Департамент за информация и усъвършенстване на учителите, бул. Цар Борис III, № 224, ще се проведе Кръгла маса на тема: "Гражданските организации и българите в Бесарабия, Таврия и Крим".

***
София.
От 11.00 часа в Детско-юношеския отдел на Столична библиотека ще бъде официално открита многоезичната пътуваща изложба „Пипи Дългото чорапче и езиците на Европа".

***
София.
От 11.00 часа в Детския отдел на Столична библиотека ще бъде открита изложбата „Пипи Дългото чорапче и езиците на Европа".

***
София.
От 14.00 часа в СО, район „Красна поляна", ще се състои работна среща за споделяне на опит при работа с деца в риск от отпадане от училище и с ниска мотивация за учене.

***
София.
От 16.00 часа в галерия „Сердика" ще се проведе поетичен рецитал на Александра Ивойлова в рамките на изложбата на Таня и Красимир Цанови „Двуизмерно-Триизмерно".

***
София.
В следобедните часове в събота на бул. „Витоша" ще се състои протест на вегани, който цели да привлече вниманието на хората към насилието над животни.

***
Благоевград.
От 09.00 часа в зала „Скаптопара" Благоевград ще бъде домакин на XIV Международен турнир по спортна гимнастика „Любчо Солачки".

***
Варна.
В клуба на ВМРО - Варна ще бъде проведена пресконференция на народния представител, заместник-председател на ПГ на „Обединени патриоти" и заместник-председател на ВМРО Искрен Веселинов.

***
Варна.
От 10.30 часа в Зала № 1 на Фестивален и конгресен център - Варна ще се проведе тържествена промоция на Випуск 2017 на Медицински колеж -Варна.

***
Варна.
От 13.00 часа в клуба на ВМРО - Варна, ул. „Цар Симеон I" №26, ще се състои пресконференция на заместник-председателя на ВМРО и заместник-председател на ПГ „Обединени патриоти" Искрен Веселинов.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в читалище „Искра" ще гостува премиерният спектакъл на Държавен куклен театър - Русе „Мечо Пух" по Алън Милн.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в малка зала на МДТ „К.Кисимов" ще бъде представен детски театрален спектакъл „Тримата братя и златната ябълка".

***
Враца.
От 10.30 часа в куклена зала на ДКТ ще се играе „Приключение на горската полянка".

***
Враца/ с. Бели извор.
От 16.00 часа в клуб на пенсионера в с. Бели извор ще се проведе кулинарен конкурс „Тиквени изкушения".

***
Генерал Тошево.
От 09.00 часа на площада в град Генерал Тошево ще се състои протест срещу инвестиционното намерение за добив на шистов газ в региона.

***
Добрич.
От 10.00 до 17.00 часа в зала 3 на Младежки център ще се проведе обучение „Основи в програмирането".

***
Петрич.
От 12.00 часа на централния градски площад ще се проведе конкурс по приложно изкуство „Парад на хвърчилата".

***
Пловдив.
В Аграрния университет ще се проведе ХІ Есенна изложба на Бели и Вакли Маришки овце.

***
Пловдив./с. Марково.
От 16.00 часа в Конферентната зала на Хотел „Екзотик", с.Марково, ще се състои пресконференция на ПП ДОСТ след заседание на Националния съвет на партията.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в Дома на киното на ул.„Гладстон" ще започне благотворителна прожекция на филма „Мост към Кристо" в подкрепа на децата с лицеви аномалии. Инициативата е съвместна между БМЧК и „Асоциация лицеви аномалии".

***
Пловдив.
От 17.00 часа в „Мол Марково Тепе" ще се състои концерт на Владимир Ампов - Графа по повод първия рожден ден на търговския център.

***
Пловдив.
От 19.30 часа в междублоковото пространство на ул. „Ландос" в район „Източен" ще се открие фестивалът LUMMIX. 20 деца и младежи от „Столипиново" ще покажат таланта и творческите си умения чрез магията на светлината, музиката и танците.

***
Русе.
От 18.00 часа в зала Филхармония ще започне Шестата Национална хорова среща.

***
Севлиево/ с. Сенник.
В севлиевското село Сенник ще започнат честванията по повод 125-та годишна от рождението на Дан Колов. От 10.00 часа пред паметника на Дан Колов ще бъде отслужена панихида в негова памет и ще бъдат положени венци и цветя. Предвидено е и посещение в дома-музей на бореца. От 11.00 часа в салона на Народното читалище "Климент Охридски - 1988" ще бъде открита фотоизложба и представен документален филм, посветени на живота на "балканския лъв".

***
Смолян/ с. Смилян.
От 10.30 часа пред читалище „Проф.д-р Асен Златаров" - с. Смилян ще се открие 15-тото издание на Празника на фасула в село Смилян.

***
Стара Загора.
Местната група на „Грийнпийс" - България в Стара Загора организира почистване на Старозагорските бани. Територията, определена за почистване е пътеката покрай реката.

***
Стара Загора.
От 09.00 часа ще се проведе Петнадесети Национален Открит Турнир по Таекуон-до за купа „Багатур - Стара Загора".

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в НЧ „Св. Климент Охридски - 1858 г." ще се състои национален конкурс „Млад краевед-родоизследовател".

***
Чепеларе.
От 11.00 часа на площад „Олимпийски" ще бъде открит „Картоф Фест в Чепеларе".

***
Шумен.
От 11.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на ръководството на Синдикат „Висше образование и наука" към КНСБ.

***
Шумен.
От 12.00 часа в концертната зала на Младежкия дом ще се състои официалното откриване на Националния конкурс за млади изпълнители на популярна музика „Съзвездие 2017".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.