• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната на 11 февруари

Предстоящи събития в страната на 11 февруари

/КРОСС/ Гоце Делчев./с. Делчево.
Вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде гост на традиционния празник на виното в село Делчево. В 10.30 часа в местността „Баира" вицепрезидентът ще извърши обредно зарязване на лозето. В 11.00 часа на площада в село Делчево по време на празничната програма Илияна Йотова ще връчи наградите на победителите в традиционния международен конкурс за винопроизводители.

***
София.
От 11.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще се проведе дискусията на пътуващия дискусионен клуб „Мисли" от 9 ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин".

***
София.
От 13.00 часа в Античния комплекс „Сердика" (под стъкления купол на „Ларгото") гостуващи китайски изпълнители ще представят атрактивна и разнообразна шоу-програма по повод настъпването на „Годината на кучето".

***
София.
От 14.00 часа в централното фоайе на Националния Музикален Театър „Ст. Македонски" ще бъде открита гранитна плоча в памет на Ангел Сладкаров /1892 - 1977 год./, бащата на професионалния оперетен жанр в България.

***
София.
От 20.00 часа в зала 1 на НДК ще се състои илюзионното шоу на Братя Сафронови „Мълния".

***
Благоевград.
От 10.00 часа в Градската художествена галерия ще бъде открит вторият ден на Международната изложба на котки, организирана от фелиноложки клуб "ЕСТЕТИКЕТ".

***
Бургас.
От 10.00 часа в Колежа по туризъм към университет „Проф. д-р Асен Златаров" ще се проведе третият по ред семинар за криптовалутите, този път темата ще бъде „Йота - децентрализация на ново ниво".

***
Варна.
От 11.00 часа в Зала 1 на Фестивалния и конгресен център „Варна" ще се състои първият от поредицата концерти „Музикална приказка".

***
Варна.
От 11.30 часа пред сградата на Община Варна ще се проведе протест под надслов „Не на насилието в детски градини и училища", организиран от Национален инициативен комитет за качествена и иновативна образователна система.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Голямата зала на Община Велико Търново ще се проведе четене на беседата „Явлението на Духа", държана от Петър Дънов през 1914г.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в голяма зала на Община Велико Търново ще се състои четене на беседата „Явлението на Духа", държана от Петър Дънов през 1914 година.

***
Видин.
От 09.00 часа Видинският митрополит Даниил ще отслужи Светата литургия в катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски".

***
Горна Оряховица.
От 9.00 часа в Спортна зала „Никола Петров" ще се проведе Североизточна конференция по баскетбол за момчета 14 год. под домакинството на БК „Локомотив" - град Горна Оряховица.

***
Пазарджик.
От 11.30 часа родители ще излязат на мирен протест срещу насилието в детските градини и училища пред сградата на Общината.

***
Плевен.
От 16.00 часа ще се проведе протест под наслов „Не на насилието в детски градини и училища".

***
Пловдив.
От 09.00 часа Знеполският епископ Арсений ще възглави богослужение в митрополитския храм „Св. Марина" в Пловдив.

***
Сопот.
От 10.30 часа пред сградата на Община Сопот ще се състои посрещане на Царя на виното и любовта и тържествено шествие до местността „Манастирска поляна".

***
Сопот.
От 11.00 часа в лозята около манастира „Св. Спас" ще се извърши тържествен водосвет и възпроизвеждане на народния обичай „Зарязване на лозе".
***
Сопот.
В 12.00 часа в местността „Манастирска поляна" ще се състои официалното откриване на Старопланински събор „Да стоплим сърцата си с вино и любов".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.