• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***

София.
От 10.00 часа пред НДК ще се проведе официалното откриване на инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! Трите активни лъча стартират по същото време: - пред театър София с колело - пред паметника на Съветската армия с ролери и скейт - пред метростанция НДК за надбягване с препятствия. Тази година се добавя още един лъч за кучета: - от 09.30 часа пред входа на Южен парк за Маратон с кучета.

***
София.
От 19.00 часа в парковото пространство на ОКИ Дом на културата „Искър", до езерото в „Дружба" 1 ще бъде открит проектът „Изкуство в контейнер".

***
Асеновград.
От 10:30 часа в Градския парк ще се открие втория ден на Средновековен панаир - Асеновград 2017.

***
Велико Търново.
В 11.00 часа от площад „Цар Асен I" във Велико Търново започва първата приключенска игра „Средновековни криминални загадки - Тайната на 9-те ключа".

***
Велико Търново.
От 9.30 до 18.00 часа ще бъдат завършвани 3D рисунките в рамките на Фестивала за 3D улично изкуство.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа на сцената в района на Художествената галерия ще бъде закрит Фестивала за 3D улично изкуство - ще бъде изтеглена томболата и ще се проведе концерт с гости изпълнители - група Кову.

***
Велико Търново.
От 14.15 до 20.30 часа в ДКС „Васил Левски" ще се проведат финалните срещи от Турнира за Световната купа по хандбал "2nd Men's Emerging Challenge Championship".

***
Велико Търново.
От 21.00 часа в ДКС „Васил Левски" ще е финала на Турнира за Световната купа по хандбал "2nd Men's Emerging Challenge Championship", ще се проведе награждаването.

***
Враца.
На втората неделя след Петдесетница Българската православна църква чества Всички български светии. По този повод в 09.00 часа в храм „Всички български светии" на село Селановци, община Оряхово, негово високопреосвещенство Врачанският митрополит Григорий ще оглави архиерейска света Литургия.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа в Младежкия дом на първия етаж, световният шампион по шах Анатолий Карпов ще открие клуб по шахмат.

***
Кърджали.
От 10.00 часа пред паметника на ген. Васил Делов, ВМРО ще открие 4-метров пилон, на който ще бъде издигнато българското националното знаме.

***
Пазарджик.
От 09.00 часа в пазарджишкия храм „Св. Богородица за деня на Всички български светии, негово преосвещенство Константийският епископ Яков ще отслужи Архиерейска света Литургия.

***
Пловдив.
В 09.00 часа Знеполският епископ Арсений - викарий на Пловдивския митрополит ще отслужи архиерейска света Литургия в митрополитския храм „Св. вмчца Марина" в град Пловдив.
***
Свищов.
От 14.00 часа в Художествената галерия „Николай Павлович" световният шампион по шахмат Анатолий Карпов ще проведе демонстративен шахматен сеанс на едновременна игра срещу няколко ученика от свищовските училища.

***
Смолян.
От 09.30 часа Площад „България" - Амфитеатър „Музикален подарък за Смолян" - концерт на Общински духов оркестър.

***
Смолян.
От 10.00 часа на площад „България" ще се проведе велосипедно състезание за деца от 4 до 14-годишна възраст, разделени по възрастови групи.

***
Смолян.
От 11.00 часа на площад „България" започва концерта „Защо обичаме Смолян" - концерт с участието на Младежка доброволческа организация „Чисти сърца", Вокална група „Ро войс", танцови формации „Зареница" и „Най" при НЧ „Христо Ботев-1871", Детска вокална група „Приятели" при Обединен детски комплекс - Смолян.

***
Смолян.
От 17.00 часа на пл. „Свобода" ще има концерт на Общински духов оркестър.

***
Стара Загора.
В 10.00 часа в секция №80, СУ „Максим Горки", Стара Загора, областният управител Гергана Микова ще гласува на Местния референдум за бъдещето на квартал „Бедечка".

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Кукления театър ще се играе спектакълът за деца „Чук и Пук".

***
Стара Загора.
От 11.00 часа кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще гласува на местния референдум в СУ "Васил Левски", на ул."Кольо Ганчев" №60.

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в НЧ „Зора 1947" ще се проведе инициативата „Хилендарецът - българщината не трябва да загине".

***
Ямбол.
От 11.00 часа до Детския кът в Градския парк ще се проведе празник „Връзката е важна", организиран от читалище „Умение-2003".

***
Шумен.
От 10.00 часа на игрището на зала „Плиска" ще се състои благотворителна футболна среща в подкрепа на 17-годишния Николай от Шумен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.