• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната на 14 декември

Предстоящи събития в страната на 14 декември

/КРОСС/София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще приеме в сградата на Министерския съвет (МС) заместник държавния секретар на САЩ Джон Съливан, който е на двудневно работно посещение в страната. След края на срещата, в 16.15 часа, министър Екатерина Захариева и заместник държавният секретар Джон Съливан ще направят съвместни изявления за медиите в Гранитна зала на МС.

***
София.
От 11.00 часа министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще даде брифинг, на който ще представи основните резултати от дейността на Министерството на труда и социалната политика през 2018 г. и водещите приоритети в работата на министерството през 2019 г.

***
София.
От 09.00 часа в зала „София" в сградата БЧК на бул. „Джеймс Баучер" 76 ще започне обучителен курс по оказване на първа долекарска помощ за служителите от „Специализирани полицейски сили за опазване и възстановяване на обществения ред" към Столична дирекция на вътрешните работи.

***
София.
От 09.30 часа ще започне седмичното заседание на Съдийската колегия към Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 10.00 часа в киносалона на ВМА ще се проведете 69-тия извънреден Събор на Българския лекарски съюз, на който Съсловната организация трябва да реши дали ще подпише или не Анекса към НРД 2018 г.

***
Варна.
От 18.30 часа от Община Варна ще започне протестно шествие „Поход за живот 2" с искане за по-голяма присъда за шофьора, причинил смъртта на балетиста Мартин Чикалов и законодателни промени за отмяна на съкратеното съдебно следствие при тежки престъпления.

***
Плевен.
От 11.00 часа в Актовата зала на Община Плевен ще се състои поредната церемония по връчването на наградите „Спортист на годината" 2018 на Община Плевен.

***
Пловдив.
От 08.30 до 12.30 часа в сградата на Многофункционален социален център към Областен съвет на БЧК - Пловдив ще се проведе традиционната акция по безвъзмездно кръводаряванe.

***
Пловдив.
От 15.30 часа в Център за деца лишени от родителски грижи „Олга Скобелева" ще бъде открита кампанията „SOS- Грижа без граници!".

***
Шумен.
От 12.30 часа в Регионлания пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Групата общински съветници „За Шумен" по повод проблемите с водата в областния град.

***
Шумен.
От 14.30 часа в зала 203 на общината ще се проведе заседание на „ПК „Бюджет и финанси".

***
Шумен.
От 16.00 часа в зала 203 на общината ще се проведе заседание на ПК „Екология и селско стопанство".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.