• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Къде какво в страната днес

Къде какво в страната днес

/КРОСС/ Бургас/с. Атия.
От 11.30 часа в бургаското село Атия министър Нено Димов ще посети работната площадка на проект „Пилотни модели за екологосъобразно събиране и временно съхранение на опасни битови отпадъци от домакинствата" .


***
София.
От 10.00 часа на Централните софийски гробища, парцел 10, заместник-председателят на БСП проф. Ваня Добрева заедно с районните представители, членове и симпатизанти на социалистическата партия ще поднесат цветя на гроба на Георги Кирков. От 11.00 часа пред паметника на Георги Кирков на Женския пазар (ъгъла на бул. „Ст. Стамболов" и ул. „Лозенград") годишнината ще бъде отбелязана с кратка официална програма.


***
София.
От 09.00 часа от НДК ще бъде даден старт на планинското бягане „Витоша Рън". От 11.00 часа на поляната пред хижа „Алеко" Столична библиотека ще представи планинска изложба с книги. В 12.00 часа на Черни връх пред барелефа на Алеко Константинов участниците в туристическия събор ще поднесат цветя.


***
София.
От 11.00 часа зад храм-паметника „Св. Ал. Невски" над 70 малки производители и занаятчии ще представят кулинарни традиции и разнообразие от всички краища на България.


***
Бургас/Атия.
От 10.00 часа в с. Атия, община Созопол ще се проведе граждански протест срещу изграждането на съоръжение за събиране и съхранение на опасни битови отпадъци.


***
Бургас.
От 21.30 часа в туристическия комплекс „Аква Калиде" ще бъде излъчен филмът „Южен вятър".


***
Варна/Аксаково.
От 09.00 часа в гр. Аксаково ще се проведе празнична света Литургия в храм „Свето Успение Богородично" по повод 15 г. от обявяването на Аксаково за град. От 20.30 часа на централния площад в Аксаково ще се проведе концерт с участието на групите Б.Т.Р. и „Конкурент".


***
Варна.
От 17.00 часа в централното фоайе на Varna Mall (бул. „Владислав Варненчик" 186) започва в X-тата юбилейна талантиада „Мини Мис и Мини Мистър" Варна 2019 г.


***
Сливен/с. Самуилово.
От 19.00 часа в с. Самуилово ще отбележат 25 г. от построяването на лятната естрада.


***
Стара Загора.
От 09.00 часа в Старозагорски минерални бани се открива Национален фолклорен събор „Богородична стъпка 2019 г."

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.