• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития на 23 януари 2018

Предстоящи събития на 23 януари 2018

/КРОСС/ ***
София.
От 13.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Народното събрание.

***
София.
От 11.00 часа в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски" ще се проведе обществената дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, организирана от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

***
София.
От 09.00 часа в Event Center, Paradise Mall ще се състои годишния форум на Фондация „Америка за България".

***
София.
От 09.30 часа в 73 СУ „Владислав Граматиков" ще се състои 7-та ежемесечна среща на психолозите и пед. съветници от образователните заведения от София.

***
София.
От 09.30 часа 25 състав на СГС ще гледа делото срещу Петко Е. (обвинен, че като охранител е убил 16-годишно момче - чл.115-118 НК).

***
София.
От 09.30 часа 21 състав на СГС ще гледа делото срещу Герман К. (чл. 116 НК).

***
София.
От 10.00 часа VIII състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Цветан В., Александър П., Илиана З. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа ІII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Стелиан В., Иван С. и Ганчо Н. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в гранд-хотел „София", Общото събрание на БОК ще утвърди българската олимпийска делегация за участие в ХХІII Олимпийски зимни игри ПьонгЧанг2018.

***
София.
От 11.00 часа XVIII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Андреан А., Благо А.,, Венцислав Ф. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.45 часа пред сградата на Народното събрание група граждански активисти инициира митинг срещу Истанбулската конвенция.

***
София.
От 13.30 часа V състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Хованес М., Пламен Т., Мариян М. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа І състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Асен И. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа XI състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Георги С., Георги С. и Георги М. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа VII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Румяна Ч. за престъпление по служба.

***
София.
От 14.30 часа в Заседателна зала 1 в Ректората ректорът на Софийския университет „Св. Климент Охридски" проф. Анастас Герджиков и изпълнителният директор на BASF България г-жа Марина Тафра ще подпишат споразумение за сътрудничество.

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа в постоянната приемна на БСП-София (ул. „Леге" 10, етаж 1) заместник-председателят на БСП - София проф. Ваня Добрева и общинският съветник Борис Цветков ще проведат приемна за граждани.

***
София.
От 16.30 часа в Дома на Европа ще бъде представен документалният сборник „Държавна сигурност и „врага с партиен билет"/1944-1991/" от поредицата „Из архивите на ДС".

***
София.
От 18.30 часа в Литературния клуб на Столична библиотекаще бъде представен поетът на месеца в библиотека Елин Рахнев.

***
София.
От 19.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще се състои „Вечер на Американския университет в България", в която ще вземе участие президентът Росен Плевнелиев (2012-2017).

***
Бургас.
От 11.00 часа в залата на третия етаж в НАП ще се състои пресконференция във връзка със започналата данъчна кампания за деклариране на доходите на физическите лица и заплащането на дължимите данъци.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в града (ул. „Георги Бенковски" №1) общинският съветник Калина Пеева ще има приемен ден.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в РНБ „П. Р. Славейков" ще бъде представена новата поетична книга на Борислав Костов „Пепел от пеперуди".

***
Враца.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на народния представител от коалиция „Обединени патриоти" Красимир Богданов и общинските съветници от ВМРО-БНД Красимир Ангелов, Марин Цветков и Божидар Джунов.

***
Горна Оряховица.
От 19.00 часа в НЧ „Напредък-1869" Театрална къща „VIVA ARTE" - София представя постановката „Лъжата" по Флориан Зелес.

***
Добрич.
От 09.30 часа в детска градина № 25 ще се играе куклен спектакъл „Лека нощ, съкровище" на Държавен куклен театър „Дора Габе".

***
Добрич.
От 10.00 часа в Народно читалище „Йордан Йовков - 1870 г." ще бъде представена дейността на Научноинформационния център „Българска енциклопедия" - БАН.

***
Добрич.
От 18.30 часа в концертна зала „Добрич" ще се състои органов концерт „Небето и земята. Испанска църковна и дворцова музика 16-18 век" на проф. д-р Джудит Елвия Гарсия Мартин - преподавател в Университета на Саламанка, Испания.

***
Дупница.
От 10.00 до 11.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в Дупница (пл. „Свобода" №1), народният представител Радослава Чеканска ще има приемен ден за граждани.

***
Плевен.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА пресконференция ще дадат Румен Петков, член на националното ръководство на ПП АБВ и Цветан Антов, лидер на областната структура на ПП АБВ в Плевен.

***
Русе.
От 13.30 часа в зала „Русе" на Историческия музей ще бъде открита изложбата „Руска портретна фотография от началото на ХХ век" с автор Румен Кузов.

***
Стара Загора.
От 11.00 и 19.00 часа в Оперния театър ще се играе „Снежанка и седемте джуджета" - балет от Александър Йосифов по едноименната приказка на Братя Грим.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния театър ще бъде представена спектакълът „Паника в хотела".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.