• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития на 24 януари 2018

Предстоящи събития на 24 януари 2018

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа в Гербовата зала на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще дадат пресконференция по повод годишнината от встъпването си в длъжност.

***
София.
От 9.00 часа пред Министерски съвет коалицията „За да остане природа в България" ще внесе по символичен начин още веднъж трите си искания до правителството, които включват отмяна на решението за отварянето на Пирин за застрояване, оставка на екоминистъра Нено Димов и разкриване на реалния собственик на ски зона Банско.

***
София.
От 09.30 часа XVI състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Георги И., Геомил Н., Георги А. и Аксел Е. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа 21 състав на СГС ще гледа делото срещу Герман К. (чл.116 НК).

***
София.
От 09.30 часа 15 състав на СГС ще гледа делото срещу Роман Л. (обвинен, че е организирал нападението над Алексей П., чл.116 НК)

***
София.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА, Икономическия и социален съвет (ИСС) ще даде пресконференция относно присъединяването на България към ERM II и Еврозоната".

***
София.
От 10.00 часа в Университетската специализирана болница по онкология (УСБАЛО) ще бъде открит „Център за пациента". На официалната церемония по откриването ще присъстват д-р Даниела Дариткова, председател на Парламентарната комисия по здравеопазване и Мая Манолова, Омбудсман на България.

***
София.
От 10.00 часа VIII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Красимир М., Иво Д., Николай А. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа VIII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Цветан В., Александър П., Илиян З. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа XII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Камен Б., Ивайло Б., Димитър З. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа, в Microsoft Innovation Center (София Тех Парк) ще се проведе Международна конференция за възможностите за финансиране на фирми от IT сектора.

***
София.
От 11.00 часа X състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Кольо К., Мариета В., Галина В, и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа XIV състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Бисер Г., Владимир В. и Михаил А. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.30 часа във фоайето на Народното събрание ще бъде даден официален старт на Европейската седмица за предпазване от рак на маточната шийка.

***
София.
От 12.00 часа на терасата на метростанция „Сердика 2" Столична община и „Метрополитен" организират безплатни музикални и артистични изпълнения по повод отбелязването на 20 години от пускането в експлоатация на първия участък от метрото в София.

***
София.
От 13.30 часа XI състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Диана В., Александър М. и Сашо К. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа III състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Ралица Л., Росен Ч., Пламен К. и Дияна П. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
Между 14.00 и 18.00 часа в Съюза на архитектите в България ще се състои конференция на тема „Да преобразим нашия свят: Програма 2030 за България". По време на конференцията участие ще вземат генералният директор по глобалните въпроси в МВнР посланик Пламен Бончев, председателят на Атлантическия клуб в България Соломон Паси, председателят на Националния съвет на Българската мрежа за Глобалния договор на ООН Огнян Траянов и др.

***
София.
От 18.00 часа в книжарница „Сиела", мол „Galleria" ще бъде представена книгата „Да обичаш дивото. Монголия".

***
София.
От 19.00 часа на сцената на Софийската опера ще бъде представена прочутата опера на Чайковски "Евгений Онегин".

***
Бургас.
От 19.00 часа в залата на Дома на нефтохимика ще бъде представена постановката „Чамкория" на Явор Гърдев по романа на Милен Русков.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ (ул. „Георги Бенковски" №1), общинският съветник Димитър Колев ще има приемен ден за граждани.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на община Горна Оряховица във връзка с проекта „Подобряване на образователната среда в гр. Горна Оряховица". Ще бъдат представени постигнатите цели и резултати от реализирането на проекта.

***
Велико Търново.
От 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на групата общински съветници от БСП. Ще бъдат коментирани актуални въпроси, свързани с предстоящата сесия на Общинския съвет във Велико Търново.

***
Видин.
От 11.00 часа на 6 ет. в сградата на Община Видин ще се състои пресконференция.

***
Враца.
В 10.00 часа Конферентната зала на Община Враца ще се отворят ценовите предложения на участниците в обществена поръчка с предмет: „Реконструкция, ремонт и внедряване на мерки за енергийна ефективност на образователни институции, във връзка с реализацията на проект по Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020 година по шест обособени позиции".

***
Враца.
От 10.30 часа в храм „Свето Възнесение" ще бъде отслужена панахида по повод 74 г. от бомбардировките над Враца.

***
Враца.
От 13.00 часа Съветът на директорите на „МБАЛ Христо Ботев" АД - Враца свиква извънредно Общо събрание на акционерите в болницата, което ще се състои в административната сграда на лечебното заведение (бул. „Втори Юни" № 66).

***
Добрич.
От 14.10 и от 15.00 часа в ОУ „Стефан Караджа" ще се състоят образователни концерти на Български камерен оркестър - Добрич.

***
Казанлък.
От 17.30 часа в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства фотографът инж. Константин Кафтанджиев ще отпразнува 90-тия си рожден ден с изложба.

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ в град Пловдив ще проведат приемни с граждани: Радослава Ташкова, председател на Групата на ГЕРБ и заместник-председател на Общински съвет - Пловдив, Георги Василев и д-р Аргир Аргиров ще се срещат с граждани от 16.00 до 18.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Южен" на ул. "Академик Петър Динеков" №1А; Ани Лафчиева ще приема граждани от 17.00 до 19.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул. „Коста Паница" №5. В същият офис от 17.30 до 19.00 часа с граждани ще се среща Емил Русинов.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 2 на Пловдивския окръжен съд ще се гледа делото срещу подсъдимия Иван Г., който е обвинен а това, че на 3.06.2016 г. на пътя Карлово - Пловдив при управление на автомобил е нарушил правилата на движение.

***
Пловдив.
От 12.00 часа в зала 2 на Пловдивския окръжен съд ще се гледа делото срещу Йордан И, на който е повдигнато обвинение, че на 14.09.2014 г. е умъртвил другиго - В.В. , от гр. Стамболийски, като убийството е извършено по хулигански подбуди.

***
Пловдив.
От 18.00 часа в Конферентната зала на НБ „Иван Вазов" - Пловдив ще бъде представена книгата „Нокаут за МС (множествена склероза)" на Таня Берийска.

***
Русе.
В 10.00 часа в зала 1311 на Русенския университет „Ангел Кънчев" ще бъде подписан Меморандум за сътрудничество между Университета и „Национална компания индустриални зони" ЕАД във връзка с развитието на проекта на компанията Fast tracking success.

***
Смолян.
От 14.00 часа в зала 247 в сградата на Община Смолян ще се проведе пресконференция във връзка с проект за подобряване на градската среда.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в залата на първия етаж в РБ „Захарий Княжески" ще се състои благотворителен концерт на Полина Влахова и приятели в полза на Детски отдел на Регионална библиотека „Захарий Княжески".

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния театър ще се играе премиерният спектакъл „Голям колкото малка ябълка" от Петър Анастасов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.