• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Къде, какво в страната

Къде, какво в страната

/КРОСС/ ***
София.
От 13.00 часа в Голям колегиум на Министерство на земеделието и храните ще се проведе Консултативен съвет (КС) по тютюна.

***
София.
От 9.15 часа в Дома на Европа в София заместник-министърът на образованието и науката Мария Гайдарова ще открие първата среща на тема „Системи за управление на прогнозирането на умения в съответствие с нуждите на пазара на труда в ЕС: Оценка за България".

***
София.
От 9.00 часа в Гранд Хотел София (ул. „Гурко" 1) ще се проведе международна конференция „Предпоставки за модерно журналистическо образование".

***
София.
От 9.30 часа 5 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Христо Хр., Красимир Хр., Анатолий П., Георги Г., Митко М., Димитър В., Йордан Д., Петър П., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 9.30 часа 16 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Недялко Цв., обвинен в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 9.30 часа 2 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Григор П. и Иво П., обвинени в незаконно превеждане през граница.

***
София.
От 9.30 часа 22 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Петко Митевски, бивш касиер на „Алфа банк" (чл. 203, чл. 206 ал. 4 от НК).

***
София.
От 9.30 часа 23 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу съдия Анелия Рашева, обвинена за престъпление по служба.

***
София.
От 10.30 часа ще се състои заседание на ЦИК.

***
София.
От 11.00 часа в офиса на "Да, България!" на бул. "Драган Цанков" 12-14, ет. 2, ап. 7 ще се проведе пресконференция на "Да, България!".

***
София.
От 11.00 часа 8 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Димитър К., Георги Б., Чавдар Д., Юрий К., Димитър Ш., Илия И., Йоланта Б., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 12.00 часа в Пресклуб БТА ще се проведе пресконференция на коалиция ДОСТ във връзка с парламентарните избори.

***
София.
От 12.00 часа в Аулата на Софийски университет кметът на София Йорданка Фандъкова и екипът на София2018 ще представят пред студентите и академичната общност инициативата „София - Европейска столица на спорта".

***
София.
От 12.30 часа в болница „Токуда", ет. 9, ще се проведе пресконференция във връзка с дефицита на витамин В 12.

***
София.
От 13.00 часа 11 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Борислав Т., Николай М., Методи Г., Христо Н., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.00 часа в централата на АБВ на ул. "Врабча" 23 ръководството на коалиция „АБВ - Движение 21" ще даде пресконференция.

***
София.
От 13.30 часа 3 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Георги Я., производство по чл. 65 НПК - задържане под стража в досъдебното производство и в производството по ЗЕЕЗА.

***
София.
От 13.30 часа 17 състав на Софийски градски съд ще гледа делото Сашо Тръпков (катаджията обвинен за подкуп и сниман повреме на проверка - чл. 301-303 НК).

***
София.
От 14.00 часа в сградата на КЕВР ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад по заявление с вх. № Е-15-20-12 от 10.03.2017 г., подадено от "Булгаргаз" ЕАД, за утвърждаване на цени за II тримесечие на 2017 г., по които общественият доставчик продава природен газ на крайните снабдители и на клиенти, присъединени към газопреносната мрежа.

***
София.
От 14.000 часа 18 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Милен Е., производство по чл. 65 НПК - задържане под стража в досъдебното производство и в производството по ЗЕЕЗА.

***
София.
От 14.45 часа 22 състав на Софийски градски съд ще гледа делото съдия Евелин Драганов (Гл. ІІ НК - престъпление против личността).

***
София.
От 18.00 часа в Галерия „Академия", ул. „Шипка" 1, ще бъде представена изложбата „60 години България в ЮНЕСКО".

***
София.
В столичната галерия „Сердика", ул. „Цар Самуил" 90Б, ще бъде представена изложба "Атон в рисунки и фотографии" на Андрей Янев и Мирослав Дачев.

***
Бургас.
От 9.00 часа в ДНХ Общински съвет-Бургас ще проведе редовно заседание.

***
Бургас.
От 11.30 часа в залата за Академичен съвет, зала 311, ръководството на Бургаски свободен университет ще проведе пресконференция: „Кандидатстудентската кампания в БСУ - с голям прием и с нови социални облекчения за учебната 2017/18 година".

***
Варна.
От 11.00 часа в сградата на Териториално статистическо бюро - Североизток на бул. Сливница 191, ет. 5, ст. 501 ще се проведе пресконференция на тема „Дейност на нефинансовите предприятия в област Варна през 2017 година". На пресконференцията ще бъдат представени обобщени данни от Годишните отчети за дейността на нефинансовите предприятия за 2015 г., както и информация за предстоящи анкетни изследвания, провеждащи се на територията на област Варна.

***
Велико Търново.
От 13.00 часа в залата на РУО Велико Търново ще се проведе семинар за ранна превенция на употребата на алкохол от непълнолетни.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в Голяма зала на общината ще се проведе публично обсъждане на Отчета за касовото изпълнение на бюджета на Община Велико Търново към 31.12.2016 г.

***
Видин.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА във Видин пресконференция за резултатите от проведения парламентарен вот на 26 март в 5 избирателен район-Видин ще даде председателят на РИК-Видин Павел Петков.

***
Враца.
От 19.00 часа в камерна зала на ДКТ ще се състои спектакълът „Зона Замфирова" от Стеван Стремац.

***
Добрич.
От 10.30 часа в Младежки център ще се проведе ХІV издание на Общински конкурс за карикатура „Смешното в училище в карикатури".

***
Добрич.
От 18.00 часа в Младежки център, Концертна зала, ще се проведе Пролетен концерт на Вокална група „Златно зрънце" с ръководител Мария Димитрова в партньорство с Младежки център - Добрич.

***
Добрич.
От 19.00 часа в Драматичен театър "Йордан Йовков" ще се състои Благотворителен фолклорен концерт в помощ на Божидар с участието на Представителна фолклорна танцова студия „Добруджа", Детска танцова студия „Добротица", Фолклорен танцов ансамбъл „Добротица", Клуб„Пъстър хоровод", Клуб „Хорце", Клуб „Жътвари", Клуб"Веселчани", деца от детските градини в град Добрич, Галина Дурмушлийска, Оркестър „Извор" и Оркестър „Приятели".

***
Дупница.
От 10.30 часа в кабинета на зам.-кмета на Община Дупница Красимир Георгиев ще се проведе пресконференция.

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в читалище „Пробуда" ще се проведе среща на съвместната фокус група по проект за разработване на план за развитие на предприемачеството

***
Ловеч.
От 9.00 часа в Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев" Българо-сирийската авторка Даян Шаер ще се срещне със своите почитатели ще представи късометражния филм по своя първи роман „Има ли места в Рая?".

***
Пловдив.
От 9.00 часа в зала 1 Окръжен съд - Пловдив ще гледа делото срещу Янко И., обвинен в извършване на престъпление по чл. 248а ал. 2.

***
Пловдив.
От 19.00 часа в клуб „Петното на Роршах" в гр. Пловдив, ул. Йоаким Груев 26, ще бъде представена книгата „Бизнес компас за Германия. Как да работим с немски партньори и колеги" на Евгения Вебер.

***
Сливен.
От 10.00 часа в зала 105 на общинската администрация ще се състои брифинг на кмета Стефан Радев и неговите заместници.

***
Сливен.
От 11.00 часа в зала 105 на община Сливен ще се състои пресконференция с председателя на Общинския съвет Димитър Митев във връзка с предстоящото заседание на Общинския съвет на 30 март.

***
Сливен.
От 11.00 часа в голямата зала на МБАЛ „Д-р Иван Селимински"-Сливен ще проведе лекция Училището за родители.

***
Хасково.
От 17.00 часа в читалня на Регионална Библиотека „Хриисто Смирненски" ще се проведе среща с писателя Токораз Исто.

***
Хасково.
От 19.00 часа в ДКТ „Иван Димов" ще се състои постановката „Тайната на един Дон Жуан" по Валентин Красногоров.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще има брифинг за предстоящите ХХIV-ти Международни детско-юношески хорови празници "Добри Войников", които ще се проведат от 6 до 9 април в Шумен.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.