• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития в страната за 23 март

Предстоящи събития в страната за 23 март

/КРОСС/***София. От 10.30 часа ще се проведе официалната церемония по обявяване на победителите по програма „Спортни таланти" на „Еврофутбол" за 2017 г. в Музей на спорта в гр. София, Национален стадион „Васил Левски".

***

София.
От 10.30 часа в хотел „Маринела" министър-председателят Огнян Герджиков ще участва в откриването на Регионалната конференция на тема „Инвестиционни възможности за транспортния сектор".

***
Стара Загора.
От 11.00 часа на площада в града Служебният министър на отбраната Стефан Янев и началникът на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев ще участват в ритуала по тържественото посрещане на военнослужещите от 32-ия контингент на Българската армия, участвали в мисията на НАТО в Афганистан „Решителна подкрепа".

***
София.
В присъствието на кмета на София Йорданка Фандъкова ще бъде въведен тестово в движение електрически автобус. Електрическият автобус ще се движи по линия 84 и се зарежда с батерия. Той ще тръгне от спирката на автобус №84 на Терминал 2 на летище София. 

***
София.
От 09.30 часа 25 състав на СГС ще гледа делото срещу Петко Еленков, (обвинен, че като охранител е убил 16-годишно момче - чл.115-118 НК). 

***
София.
От 09.30 часа 23 състав на СГС ще гледа делото срещу съдия Анелия Рашева, обвинена за престъпление по служба. 

***
София.
От 09.30 часа VI състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Христо Кьосев, Ивайло Спасов и др. за квалифицирани състави на изнудване. 

***
София.
От 10.00 часа III на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Владимир Табашки, Пламен Недков и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 10.00 часа V състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Илчо Илев, Станко Желязков и др. за образуване и ръководене организирана престъпна група. 

***
София.
От 10.00 часа VII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Цветелин Цветков, Антон Ангелов и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 11.00 в Информационния център на София 2018 ще се проведе пресконференция по повод проведе третото издание на екстремната ски и сноуборд надпревара в дълбок сняг - Витоша X Lines. 

***
София.
От 11.00 часа в зала „Б" в БТПП ще бъде представена Новата модернизирана версия на Единния търговски регистър на палатата.

***
София.
От 11.00 часа в зала „София" „Гранд хотел София" ще се проведе отчетно-изборно събрание на БОК. 

***
София.
От 18.00 часа в Централното фоайе на СУ „Св. Климент Охридски" официално ще бъде открита изложбата „60 години в ЮНЕСКО". 

***
София.
От 18.00 часа в Мраморното фоайе на Столична библиотека издателство „Изток-Запад" ще представи „Машина за истории" - сборник с разкази, отличени в конкурси за кратък фантастичен разказ в памет на Агоп Мелконян - многолик творец, познат най-вече като автор и издател на фантастика.

***
София.
От 19.00 часа в зала „България" ще се състои традиционен мартенски концерт на Софийската филхармония, посветен на Месеца на франкофонията и под патронажа на Министъра на външните работи на Република България.

***
Велико Търново. 
От 17.30 часа в ХГ „Борис Денев" ще се проведе Творческа вечер на проф.Велев и студенти от магистърска програма „Музеен и арт мениджмънт" на тема „Разработване на концептуален модел на иновативна образователна и културно-развлекателна среда за личностно и обществено развитие в процеса на образованието по изкуствата и културата през целия живот". 

***
Велико Търново. 
От 18.00 часа в зала 30 на Младежки дом ще се проведе Концерт на ученици от класа по флейта с преподавател Жана Шимидова. 

***
Велико Търново. 
От 19.00 часа в МДТ „К. Кисимов" ще се проведе Концерт на МДТ „К.Кисимов" по повод празника на гр.Велико Търново. 

***
Видин.
От 10.00 часа в залата на 6 ет. кметът на Община Видин ще даде пресконференция по актуални теми. 

***
Видин. 
От 13.00 часа в сградата на Съдебната палата, ет. 3, Конферентна зала на Окръжен съд Административен съд - Видин ще представи своя отчет за дейността си през 2016 г. 

***
Враца.
От 19.00 часа в камерна зала на ДКТ ще се играе постановката „Отблизо" от Патрик Марбър. 

***
Пловдив.
Между 9.00 и 13.00 часа, в сградата на Областна администрация-Пловдив, ще се раздават бюлетините за изборите на отделните общини. 

***
Пловдив.
От 11.00 часа кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на район „Западен" Димитър Колев ще открият официално новия парк „Акациева горичка".

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Заседателната зала на Ректората на ПУ „Паисий Хилендарски" (до кабинета на ректора), ул. „Цар Асен" №24, ще се състои пресконференция на тема „Състоянието на обществото - март, 2017 г."

***
Пловдив.
От 16.30 часа в Заседателната зала на Ректората на Пловдивския университет на ул. „Цар Асен" №24 ще се състои творческа среща „Музикални импресии - Италия за България", свързана с европейските столици на културата през 2019 г. - Пловдив и Матера.

***
Русе.
От 17.00 часа в зала „Княз Александър I" на Историческия музей ще започне презентация на три монографии на доц. д-р Стефка Венкова, Горица Найденова и Явор Генов.

***
Сливен.
Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров ще посети Сливен. От 12.00 часа посланикът ще вземе участие в XVI Регионален фестивал на руската песен и танц.

***
Сливен. 
От 17.30 часа в зала „Сливен" започва тържественият концерт, посветен на 20-та годишнина от създаването на Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов".

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА пресконференция ще даде Държавна опера Стара Загора. 

***
Стара Загора.
От 15.30 часа във Филиал „Лозенец" на библиотека „Родина" под надслов „Пролет иде!" ще се проведе творческа работилничка с деца от защитено жилище МГД 2 за изработване на цветя от хартия. 

***
Стара Загора.
От 16.00 часа в Драматичен театър „Гео Милев" ще се играе постановката „Крадецът на праскови" по Емилиян Станев. 
***
Стара Загора.
От 17.00 часа в парк „Тракия" ще се състои общоградско честване по повод Деня на Тракия. 

***
Хасково.
От 09.00 часа в зала „Хасково" ще се състои среща с евродепутата Ева Майдел, която е основен организатор на Голямото хоро на Grand Place в Брюксел, а основни участници в хорото тази година са хасковски формации.

***
Шумен.
В 11.00 часа в зала 9 в сградата на Съдебната палата ще се проведе брифинг по повод годишния отчет на Окръжна прокуратура - Шумен.


ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017 


***
София.
В 12.00 часа по бул. "Витоша" младежката организация на ГЕРБ за София ще изненадат столичани с инициативата "Гласувай днес-Мисли за утре". Във флашмоба участие ще вземат и кандидати за народни представители от партията.

***
София.
От 14:30 часа кандидатът за народен представител от ГЕРБ за 25 МИР Зорница Русинова ще проведе среща с лекарите от ТЕЛК в клуба на ПП ГЕРБ в Люлин.

***
София.
От 16.00 часа в ОКИ "Красно село" кандидатът за народен представител от ГЕРБ за 23 МИР Милена Дамянова ще участва в инициатива "Дари книга, вземи книга".

***
София.
От 17.00 часа в парк „Заимов" ще се проведе закриване на предизборната кампания на коалиция „АБВ-Движение 21".

***
София област.
От 18.30 часа в зала „Арена Самоков" председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с жители на София област. На срещата ще присъства водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова.

***
Варна.
Лидерът на „Движение България на гражданите" Меглена Кунева и Найден Зеленогорски, заедно с представителите в листата на „Реформаторски блок - Глас народен", ще се срещнат с избиратели във Варна при шатрата на коалицията до хотел „Черно море" и ще присъстват на заключителния концерт на Реформаторите и „Глас народен" със Светльо Витков и неговата формация, който започва в 18.30 часа на входа на Морската градина.

***
Велико Търново.
Водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Велико Търново.
В 09.30 часа Цветанов ще се срещне с преподаватели и студенти от Медицинския колеж във Велико Търново. Срещат ще се състои в хотел „Янтра".
В 11.00 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще посети МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов" АД в град Велико Търново, ул. „Ниш"1. Той ще направи дарение за дооборудване на реновиран операционен блок. 
В 12.00 часа Цветан Цветанов ще посети „Захарни заводи" в град Горна Оряховица, ул. „Свети княз Борис 1" №29. 
В 13.00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще посети Преображенски манастир във Велико Търново.
В 13.30 часа Цветанов ще се срещне с работещите в „Елмот АД" в град Велико Търново, бул. „Никола Габровски"100. 
В 14.30 часа водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново ще посети „Болярка ВТ-АД" в град Велико Търново, ул. „Христо Ботев" №90.
В 15.40 часа ще посети фирма „Тремол", на ул. „Толедо" №6
В 16.30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жители на квартал „Чолаковци" в град Велико Търново. 
В 18.20 часа той ще разговаря с хор „Търновград" пред ДКС „Васил Левски", ул. „Краков" №3.
В 18.30 часа Цветанов ще закрие официално предизборната кампания на ГЕРБ-Велико Търново в ДКС „Васил Левски".

***
Велико Търново.
От 12.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА пресконференция ще даде РИК - Велико Търново. 

***
Видин.
От 09.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА пресконференция ще даде председателят на РИК-Видин Павел Петков.

***
Пазарджик.
От 10.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА пресконференция ще дадат Славчо Велков- водач на листата на "БСП за България" за 13 МИР- Пазарджик и кандидатите за народни 
представители на коалицията.

***
Пазарджик.
От 14.30 часа в конферентната зала на гранд-хотел „Хебър" в Пазарджик ще се проведе кръгла маса на тема „Образование". В дискусията участие ще вземат зам.- председателят на ПП ГЕРБ и кмет на Столична община Йорданка Фандъкова, водачът на листата на ГЕРБ в Пазарджик Екатерина Захариева и кандидатите за народни представители от района.

***
Плевен.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА пресконференция ще даде РИК-плевен. 

***
Разград. 
От 10.30 часа в зала 308 на общината кметът на Разград кани представители на парламентарно представените партии и коалиции в 43-то Народно събрание, за провеждане на консултации за определяне на съставите на секционните избирателни комисии (СИК) на територията на кметство Гецово, община Разград. 

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се състои заключителна пресконференция на Коалиция „Обединени патриоти". 

***
Шумен.
От 18.30 часа в читалище „Добри Войников" в Шумен ще се проведе предизборна среща на Коалиция „АБВ-Движение 21" с участието на президента Георги Първанов и кандидатите за народни представители на коалицията с водач на листата Марин Киров.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.