• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития на 17 февруари

Предстоящи събития на 17 февруари

/КРОСС/ София.
От 11.00 часа президентът Румен Радев ще посети централата на „Ултрафлекс Корпорейшън" и ще се запознае на място с дейността на компанията, която е сред утвърдените разработчици и производители на промишлена и потребителска електроника, индустриален софтуер и специализирани системи за автоматизация.


***
София.
От 9.30 часа 27-и състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Соня Колтуклиева, обвинена за укриване и неплащане на данъчни задължения.

***
София.
От 9.30 часа 15-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Ивайло Игнатов, Тихомир Господинов и Едуард Борисов, обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 9.30 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Гриша Ганчев, Данаил Ганчев, Емилия Станоева, Ивайло Талев, Камелия Мирчева, Милко Димитров, Милко Талев, Тодор Симеонов, Ичко Лозев и Красимира Гроцева, обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

София.
От 9.30 часа 16-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Слави Желязков, Данчо Данев, Димитър Дойчинов, Христо Янев, Жеко Иванов, Петър Ганев, Румен Темелков и Томи Атанасов, обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

София.
От 9.30 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Анелия Рашева, Павлина Митева и Иван Савов, обвинени в съставяне на официален документ с невярно съдържание.

София.
От 10.00 часа 5-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Петър Стоянов, Боян Тодоров, Бисер Иванов и Бранимир Стоянов, обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

София.
От 10.00 часа 20-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Владимир Рангелов, Григор Григоров и Даниел Гугов, обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

София.
От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Иван Тодоров, Александър Крихтин, Петър Манев и Димитър Ангелов, обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

София.
От 10.30 часа 19-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Саидага Маруфхел по молба за изменение на мярка за неотклонение.

***
София.
От 10.30 часа І-20 състав на Софийски градски съд ще гледа гражданско дело срещу Столична община за мръсния въздух в София.

***
София.
От 11.00 часа в Дом за стари хора „Надежда" на ул. „Пиротска" 175 заместник-кметът на Столична община Албена Атанасова ще присъства на освещаването на параклиса „Св. Пророк Илия".

***
София.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе събитие, посветено на Българите в европейската образователна карта след реален Brexit. На срещата ще бъде дадена информация за проблемни зони и възможностите при избор на специалност и държава за обучение.

***
София.
От 11.00 часа в сградата на Институтът за етнология и фолклористика с Етнографски музей към БАН на ул. „Московска" 6А ще се проведе церемония по първа копка на Лаборатория „Дигитален етнографски архив" и Лаборатория за дигитализация на нематериално културно наследство.

***
София.
От 13.30 часа в Гранд Хотел София ще се проведе здравен дебат на тема „Управление на съвременното здравеопазване - предизвикателства и добри практики".

***
София.
От 17.00 часа в галерия „УниАрт" на НБУ ще се състои церемония по награждаване на автора на пиесата, която победи в Конкурс за нова пиеса‘2020 на Нов български университет.

***
София.
От 18.00 часа в Аулата на НАТФИЗ на ул. „Стефан Караджа" 20 ще бъде представена книгата „Сънувам кино" от проф. Любомир Халачев.

***
София.
От 18.30 часа в зала 3 на НДК ще се проведе церемония за отбелязването на 30 години от учредяването на КНСБ.

***
София.
От 18.30 часа в Литературен клуб „Перото" ще бъде представена книгата „България: превръщането в сателит (анализ на историческите събития от 1944 до 1953 г.). В защита на Негово Височество княза" от Никола Долапчиев.

***
София.
От 19.00 часа в зала 1 на НДК ще бъде представен мюзикълът „МAMMA MIA!".

***
София.
От 19.00 часа в кино „Люмиер Лидл ще се състои прожекция на филма „Джоджо заека" на режисьора Тайка Уайтити.

***
Банско.
От 15.00 часа в Посетителския информационен център ще се проведе информационна среща с представители на Министерството на земеделието, храните и горите и ДФ „Земеделие", на която пчеларите и земеделските производители от общината ще имат възможност да се запознаят с Общата селскостопанска политика през 2020 г.

***
Бургас.
От 12.00 часа в плувния басейн на Младежкия културен център ще се проведе приемен изпит за предстоящия курс за водни спасители.

***
Варна.
От 9.30 часа в стаята на общинския съветник в Общината ще се проведе заседание на Постоянна комисия „Туризъм, търговия и рекламна дейност" към Общинския съвет.

***
Варна.
От 10.30 часа в стаята на общинския съветник в Общината ще се проведе заседание на Временна комисия „Структури и общинска администрация" към Общинския съвет.

***
Варна.
От 11.30 часа в стаята на общинския съветник в Общината ще се проведе заседание на Временна комисия „Опазване и възпроизводство на околната среда" към Общинския съвет.

***
Варна.
От 13.00 часа в хотел „Адмирал" в к.к. „Златни пясъци" ще се проведе пресконференция по повод началото на „Осмата национална среща на земеделските производители в България". На събитието ще присъстват Венцислав Върбанов, председател на Управителния съвет на Асоциацията на земеделските производители в България, и Вергиния Кръстева, зам.-министър на земеделието, храните и горите.

***
Варна.
От 18.00 часа в зала „Европа" на Фестивалния конгресен център ще се състои прожекция на филма „Ханът и империята"

***
Велико Търново.
От 10.00 часа до Община Велико Търново ще бъде открита благотворителна изложба-базар под надслов „Баба Марта бързала и мартенички вързала".

***
Горна Оряховица.
От 16.30 часа в Младежкия дом ще бъде открита инициативата „Работилница за умения и добродетели" - изложба на мартеници, изработени от деца и ученици от детските и учебни заведения в общината.

***
Добрич.
От 10.40 часа в ПГ по транспорт, обслужване и лека промишленост ще бъде представена книгата „Останете живи" на Георги Стоянов. Авторът ще представи книгата си и в СУ „П. Р. Славейков" от 12.30 часа, както и в ПГ по туризъм „П. К. Яворов" от 13.50 часа.

***
Добрич.
От 13.30 часа в зала 3 на Младежки център - Добрич ще се проведат беседи за Васил Левски. В Народно читалище „Йордан Йовков - 1870 г." ще бъде открита и изложба на библиотечни документи под надслов „147 години от гибелта на Васил Левски".

***
Дряново.
От 18.00 часа в голямата конферентна зала на Парк хотел Дряново ще се проведе открита среща с областното ръководство на ГЕРБ по повод създалото се напрежение в Дряново около бюджета на Общината.

***
Плевен.
От 10.00 часа в зала „Магнум" на Втора клинична база на Медицински университет - Плевен ще започне академичната 2019/2020 година за новоприетите чуждестранни студенти.

***
Пловдив.
От 9.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа делото по жалба на лекарка, осъдена за немарливост, довела до смъртта на бебе.

***
Пловдив.
От 10.45 часа в зала 10 на Районния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за закана за убийство на частен съдебен изпълнител.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа делото по жалба на мъж, осъден за пране на пари, измама и подправяне на документи.

***
Пловдив.
От 14.30 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за причиняване на катастрофа, при която е загинал един човек.

***
Русе.
От 10.00 часа във фоайето на Русенски университет ще бъде открит Мартенският базар на клуб „Майки със смели сърца".

***
Шумен.
От 10.00 часа в спортен комплекс „Плиска" ще се проведе турнир по хандбал в рамките на общинските спортни ученически игри в Шумен.

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 203 на общината ще се проведе Консултативен съвет.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.