• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за 18 януари

Предстоящи събития в страната за 18 януари

/КРОСС/***София.
От 11.00 часа в Гербовата зала на „Дондуков" 2 държавният глава Росен Плевнелиев и вицепрезидентът Маргарита Попова ще дадат пресконференция по повод петата година от встъпването си в длъжност.

***
София.
В 14.00 часа държавният глава Росен Плевнелиев ще открие Президентска библиотека и многофункционална зала на „Дондуков" 2. В Президентската библиотека ще бъде съхранена и представена историята на президентската институция след началото на демократичните промени в България.

***
София.
От 11.45 часа в Министерство на отбраната ще се състои официална церемония по сдаване и приемане на длъжността „Началник на отбраната".

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 09.30 часа в СГС 21 състав ще гледа делото срещу Мирчо Петков и др. (Престъпления по служба с цел облага - чл. 282 - 283а от НК )

***
София.
От 09.30 часа в СГС 3 състав ще гледа делото срещу следовател Георги Иванов (чл.343, ал. 1 в)

***
София.
От 09.30 в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Емил Милев, Лазарин Лазаров и др. за приготовление за убийство по чл. 115 и чл. 116 НК.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Галин Бенчев, Стамен Стаменов и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Големия салон на БАН ще бъде представен том 21 от поредицата Thracia - „Древна Тракия през I хил. пр. Христа: икономика, политика, общество, култура".

***
София.
От 12.00 часа в зала „Рила" в хотел „Балкан" ще се състои пресконференция по повод най-голямото сватбено изложение в страната BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO.

***
София.
От 13.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе церемония за обявяване на резултатите от традиционната анкета на Българската телеграфна агенция „Спортист на Балканите" за 2016 г.

***
София.
От 13.00 часа в малката конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство ще се проведе кръгла маса на тема „Медиацията - пътища, проблеми, предизвикателства".

***
София.
От 13.30 часа ще се проведе заседание на Прокурорската колегия на ВСС.

***
София.
От 14.00 часа в зала „Средец" на хотел „Балкан" ще се проведе публична дискусия на тема: „Европейският съюз по време на малтийското председателство и къде е България".

***
София.
От 16.30 часа в пространството на Централното фоайе в корпус 1 на НБУ ще бъде открита изложба „Световете на старите пощенски картички".

***
София.
От 17.30 часа галерия „УниАрт" на НБУ ще отвори врати за публичната лекция „София - град на хората, а не на автомобилите". Лектор ще бъде главният архитект на София - Здравко Здравков.

***
София.
От 18.30 часа в Централен дом на архитекта за тринадесета поредна година ще бъде връчен Национален златен приз „Човешки ресурси".

***
София.
В 19.00 часа в Дом на киното ще се проведе вечер на азербайджанското кино, ще бъде представен филмът „The Red Garden" („Червената градина").

***
Бургас.
От 18.30 часа в Концертната зала на Музикалното училище НУМСИ „Проф Панчо Владигеров" ще изнесе поредица концерти под името „Приказки за ...".

***
Варна.
От 09.00 часа в храм „Св. Атанасий", Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митроплит Йоан ще отслужи празнична архиерейска св. Литургия

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в Ритуална зала на Общината ще се проведе Дискусия „България през 2017 година - възможности за растеж" - гостуват представители на Световната банка.

***
Велико Търново.
От 17.00 часа в ДКС ''Васил Левски'' ще се проведе Зимен турнир по футбол на малки вратички - четири футболни срещи в груповата фаза.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в голяма зала на МДТ „Константин Кисимов" ще бъде представен спектакъла „Веселата вдовица" - оперета от Имре Калман.

***
Добрич.
От 10.00 часа в ДГ № 10 ще се играе кукленият спектакъл „Не пресичай на червено" на Държавен куклен театър „Дора Габе".

***
Долна Оряховица.
От 13.30 часа в НЧ „Христо Козлев-1883" ще бъде представен спектакъла„Всички обичаме Мечо Пух" - отбелязване на 135 години от рождението на Алън Милн.

***
Казанлък.
В 17.00 часа в Младежки дом ще се проведе официална церемония по награждаване на Спортист №1 за 2016г. на Община Казанлък.

***
Плевен.
От 13.00 часа в сградата на Община Плевен, министърът на околната среда и водите в оставка Ивелина Василева, кметът на Плевен Георг Спартански и кметът на Долна Митрополия - Поля Цоновска, ще подпишат договор за изграждане на интегрирания воден цикъл на двете общини.

***
Сливен.
От 11.00 часа в сградата на Регионалната дирекция по горите - Сливен ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени резултатите от дейността на дирекцията пред 2016 г.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в зала 2 на Областна администрация, областният управител инж. Георги Ранов ще даде пресконференция.

***
Стара Загора.
От 11.30 часа в зала „П. Р. Славейков" в Община Стара Загора ще се състои тържествената сесия на 20-тия Младежки общински съвет.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперен театър ще бъде представена оперетата „Парижки живот" от Жак Офенбах.

***
Шумен.
От 14.30 часа в зала 363 в сградата на Община Шумен ще се проведе заседание на общинската епизоотична комисия, ще бъдат набелязани мерки за недопускане на възникване и разпространение на птичи грип на територията на общината.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.