• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ София.
От 09.00 до 14.45 часа в МОСВ, министърът на околната среда и водите Нено Димов и посланикът на Държавата Израел у нас Н. Пр. г-жа Ирит Лилиан ще открият семинар за международното водно изложение WATEC 2017 (12-14 септември 2017 г., Тел Авив).

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.30 часа ще се проведе заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 09.30 часа в Специализирани наказателен съд ще се гледа делото срещу Радослав Б., Мариян К. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа е се проведе заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 10.00 до 13.00 часа в кабинет 227 във ВМА, медицински специалисти от Клиниката по дерматология и венерология към здравното заведение ще извършват безплатни профилактични прегледи за пигментни петна и рак на кожата. Предварително записване на телефони: 02/ 92 25 809; 02/ 92 25 023 и 02/ 92 25 002.

***
София.
От 10.00 часа в централната зала на хотел „Форум" ще се състои национална конференция „Кураж, почтеност и професионализъм в турбулентни времена".

***
София.
От 10.00 часа в Специализирани наказателен съд ще се гледа делото срещу Росен Ч. и Полина И. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирани наказателен съд ще се гледа делото срещу Роза П., Валери М., Ивайло Г., Кирил С. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София .
От 10.00 часа 1 състав на СГС ще гледа делото срещу Христо Монов, бивш изпълнителен директор на БДЖ (чл. 219 от НК).

***
София .
От 10.00 часа във Военномедицинска академия ще се проведе съвместно занятие с органите на пожарна безопасност и защита на населението на МВР.

***
София.
От 10.00 часа в бизнес сградата на НДК Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще участва във форум, посветен на развитието на интелигентните градове.

***
София .
От 11.00 часа в сградата на Народното събрание, ПГ „Обединени патриоти" и Сдружение АСОРИ (Асоциация за социална отговорност и развитие чрез иновации) организират експертна кръгла маса по повод изготвянето на проект на Закон за българския език.

***
София.
От 11.00 часа в националния пресклуб на БТА, Националното сдружение на частните болници /НСЧБ/ и Центъра за защита на правата в здравеопазването ще дадат пресконференция на тема „Остри и хронични проблеми на здравеопазването в момента. Възможни решения.".

***
София.
От 13.00 часа в Националния пресклуб на БТА, „Съюз на пенсионерите - 2004" и коалиционни партньори ще дадат пресконференция на тема „За преизчисляване на пенсиите на българските пенсионери - изход в безизходицата".

***
София.
От 14.00 часа в Специализирани наказателен съд ще се гледа делото срещу Кирил Г. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа в Специализирани наказателен съд ще се гледа делото срещу Ваньо В., Живко Б., Илия И. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа в Специализирани наказателен съд ще се гледа делото срещу Владимир Н., Томи Х. и Стоян С. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
Апелативният специализиран наказателен съд ще гледа като втора инстанция дело по мерките за неотклонение на задържаните митнически служители от Митнически пункт „Кулата".

***
София.
От 19.30 часа в зала 1 на НДК Фондация Орлин Анастасов представя оперите „Селска Чест" и „Палячи".

***
Асеновград.
От 14.00 часа в Градска библиотека „Паисий Хилендарски"в Асеновград ще започне Национално обучение по модерен библиотечен мениджмънт и съвременни библиотечни услуги за общинските библиотеки по проект„Повишаване на обучителния капацитет на мениджъри и служители в общинските библиотеки", финансиран по програма „Еразъм +". Обучението продължава и на 23 юни.

***
Асеновград.
От 17.30 часа ще се състои официална церемония за отбелязване на 35-годишния юбилей на Градска библиотека „Паисий Хилендарски". Ще участва Камерен хор на библиотекарите от РБ „Захари Княжески" - Стара Загора, ще бъдат връчени и грамоти за успешни партньорства.

***
Благоевград.
В Университетския център „Бачиново" към ЮЗУ „Неофит Рилски", от 14.00 часа ще бъде открита XXVI Международна конференция за млади учени.

***
Варна .
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ на ул. „Георги Бенковски" №1, общинският съветник Веселин Ангелов ще има приемен ден.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на Бюрото по труда.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в Хотел „Премиер" ще се проведе Информационен ден на тема: "Подкрепа на деинституционализация на грижите за деца".

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в Кабинета на кмета ще се проведе Посещение на Негово Превъзходителство Душан Щраух- посланик на Чешката Република.

***
Велико Търново.
От 11.30 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на кмета на Община Павликени инж. Емануил Манолов във връзка с предстоящата празнична програма.

***
Велико Търново.
От 12.00 часа в Кабинета на кмета ще се проведе Брифинг по повод посещението на Душан Щраух.

***
Велико Търново.
От 12.30 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на президента на КНСБ Пламен Димитров.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в РНБ „П. Р. Славейков" ще се проведе премиера на книга за Соломон Паси - представя Максим Минчев, генерален директор на БТА.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в голяма зала на МДТ „К.Кисимов" ще бъде представена постановката Хъшове".

***
Велико Търново.
От 20.00 часа в Летния театър ще се състои Концерт на Кичка Бодурова със специалното участие на Стоянка Мутафова.

***
Велико Търново.
От 20.30 часа на Паметник "Асеневци" ще бъде организирано Латино порти с UN BESO- „Арт лято".

***
Враца .
От 12.00 часа в заседателна зала на Областна администрация, ще се проведе работен семинар на Българска стопанска камара.

***
Добрич.
От 17.30 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" ще бъде представен романът „Любовта и смъртта на Първия след Бога".

***
Добрич.
От 20.00 часа в скейтпарка в града ще се състои концерт на група ATTAXIC.

***
Карлово.
От 13.00 в зала „Васил Караиванов" на Община Карлово ще се открие националната научна конференция „Васил Левски и Вътрешната революционна организация в борбата за национално освобождение". Конференцията ще продължи и на 23 юни.


***
Нова Загора.
От 11.00 часа в Градско гробище, ул. „Пенко Енев", в Деня на памет и скръб, напомнящ за започване на Великата Отечествена война, посланикът на Русия в България Анатолий Макаров ще участва в тържествено откриване на реновирания паметник на братската могила на 31 съветски войник.

***
Пловдив.
В 10.30 часа кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще открие обновената къща „Клианти" - новата перла на Старинен Пловдив на ул. „Тодор Самодумов" № 3А.

***
Пловдив.
В 11.30 часа в заседателната зала на община Пловдив ще се състои пресконференция за представяне на концерта, с който ще бъде открит „Есенен салон на изкуствата Пловдив - 2017".

***
Пловдив.
От 19.30 часа в Club Fargo в "Лъки" - Дом на киното ще се състои прожекцията на 3 филма на режисьорката Розалия Димитрова. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и е част от Календара на културните събития за 2017 година. Входът е свободен.

***
Русе.
От 10.00 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе редовно заседание на Постоянната секторна комисия в областта на туризма и околната среда.

***
Сливен.
В 14.00 часа в зала 105 на Община Сливен ще се състои среща на кмета Стефан Радев с представители и треньори на спортните клубове.

***
Сливен.
В 15.00 часа в зала 105 на Община Сливен ще се състои на кмета Стефан Радев с общински съветници.

***
Смолян/ с. Киселчово.
В Артел 13 - с. Киселчово ще се проведе Ателие „Еньовденски изцеления", част от програмата на Фестивала на дивите цветя в Родопите.

***
Стара Загора .
В 10.30 часа в Регионалния исторически музей, кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров и областният управител Гергана Микова ще посрещнат представители на дипломатическия корпус.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в малката зала на хотел „Мериан Палас" - Стара Загора ще се проведе среща с актрисата Татяна Лолова, носител на Голямата награда за ново българско кино „Златна липа" 2016 година.

***
Хасково.
От 17.30 часа на сцената на л. „Свобода", Духовият и Народният оркестър организират летен концерт за жителите и гостите на града.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация ще се проведе заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата.

***
Шумен.
От 14.00 часа в СУ „Й. Е. Български" ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Просвета, образование и наука" към Общински съвет- Шумен.

***
Шумен.
От 16.00 часа в зала 203 на общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Здравеопазване и социална политика" към Общински съвет- Шумен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.