• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития в страната на 7 февруари

Предстоящи събития в страната на 7  февруари

/КРОСС/

София.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 14.00 часа в сградата на Министерството на отбраната (бул. „Ген. Тотлебен" № 34) ще започне вторият ден от годишната конференция на началника на отбраната ген. Андрей Боцев. На събитието ще присъства президентът и върховен главнокомандващ въоръжените сили на Република България Румен Радев, който ще се запознае с анализа на подготовката, войсковия ред и дисциплината в Българската армия и структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната през учебната 2018 г.След приключването на доклада за Анализа, около 15.30 часа, министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал Андрей Боцев ще направят изявления пред медиите.

***
София.
От 15.00 часа в аула „Максима" на УМБАЛ „Св. Екатерина" вицепрезидентът Илияна Йотова ще изнесе публична лекция за съвременните предизвикателства пред трудовата медицина.

***
София.
От 10.30 часа в зала „Сердика" на София хотел Балкан ще се проведе кръгла маса на тема „Противодействие на корупцията - 2018: Обществени очаквания и постигнати резултати".

***
София.
От 10.30 часа в зала 42 на етаж мецанин в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I" № 1 (вход от страната на бул. „Дондуков") по случай Световния ден на изборите ЦИК обявява ден на отворените врати и кани всички граждани, които желаят, да присъстват на редовното заседание на Комисията.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема
„Еврозоната - акценти и перспективи".

***
София.
От 12.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Как българските пациенти се снабдяват с нерегистрирани лекарства и какво прави държавата, за да осигури достъп до тях".

***
София.
От 13.00 часа в хотел „Хилтън София" ще се проведе Европейската среща на президентите на Международната младежка камара (Junior Chamber International European Presidents Meeting).

***
София.
От 14.00 часа в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура" ще бъдат отворени офертите за рехабилитацията на 17 км пътища в Северна България.

***
София.
От 15.00 часа до 18.00 часа в постоянната приемна на БСП-София (ул. „Леге" 10, ет. 1) гражданите ще получат безплатни юридически консултации.

***
София.
От 18.00 часа на първия етаж в Княжеския дворец ще бъде представена експозицията „Кой създава и кой използва дантела" на Националния етнографски музей и група „СедянкаТА".

***
София.
От 18.30 часа в зала „Марин Дринов" на БАН ще бъде представена книгата на легендата на алпинизма Райнхолд Меснер, посветена на Боян Петров - „Убийството на невъзможното".

***
Благоевград.
От 11.00 часа в зала №5 на общината ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в общински административни сгради". В 11.30 часа на площадното пространство пред общината пък ще се състои официална церемония по
откриване на обекта.

***
Благоевград.
От 15.00 часа в Регионален исторически музей - Благоевград ще бъде открита кръгла маса с експерти от различни институции, свързани със социализирането и развитието като атрактивна туристическа дестинация на обект 2, находящ се на трасе на АМ Струма, ЛОТ 3.1 в землището на с. Зелен дол и с. Покровник.

***
Варна.
От 11.00 часа в 205 зала на НАП - Варна ще се проведе пресконференция, във връзка с хода на данъчна кампания 2019. На нея ще бъдат представени новости в областта на декларирането и плащането на данъци и осигурителни вноски, а така също и информация за постигнатите резултати през изминалата година.

***
Варна.
От 11.00 часа на гроба на Капитан Петко Войвода в Старите варненски гробища с поклонение, заупокойна молитва и военен ритуал ще бъдат отбелязани 119 години от кончината на войводата.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ на ул. „Георги Бенковски" №1 Николай Георгиев, председател на комисията „Европейски въпроси и международно сътрудничество" към ОбС, ще приема граждани.

***
Видин.
От 18.00 часа в залата на Общински съвет - Видин ще бъде представена информация за процедурата по одобряването на проекта за Подробен устройствен план-парцеларен план за модернизацията на пътя Видин - Ботевград. В срещата ще участва кметът Огнян Ценов.

***
Кюстендил.
От 10.30 часа в Областна дирекция на МВР - Кюстендил ще се проведе брифинг на тема „Пътна безопасност".

***
Плевен.
От 10.00 часа в търговски център „Мания тауър" се открива седемнайстото междунраодно изложение „Пчеларство".

***
Стара Загора.
От 12.00 часа в в зала 203 на Община Стара Загора кметът Живко Тодоров и директорът на Областно пътно управление Илия Златев ще дадат пресконференция във връзка с решаването на проблема за винетките до с. Богомилово и кв. „Зора".

***
Стрелча.
От 10.30 часа областният управител на Пазарджик ще проведе изнесена приемна в сградата на Общинска администрация - Стрелча.
***
Шумен.
От 13.30 часа старшите и младшите посланици на Европейския парламент от СУ "Йоан Екзарх Български" ще гостуват на връстниците си от XI клас от СУ "Панайот Волов" с интерактивната презентация "Моят глас - бъдещето на младите в Европа". На събитието ще присъства кметът на Община Шумен Любомир Христов.

***
Шумен.
От 10.30 часа в зала 2 на Областна администрация ще се проведе заседание на Областния обществен съвет за превенция и противодействие на корупцията.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.