• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Предстоящи събития в страната на 13 март

Предстоящи събития в страната на 13 март

/КРОСС/София.
От 09.00 часа ще започне заседанието на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа в Министерския съвет ще започне редовното правителствено заседание.

***
София.
От 09.30 ч. в Тек Експъртс София (пл. Позитано 2, Перформ Бизнес Център, етаж 2) ще се състои кръгла маса на тема „Жените в технологичния сектор: Възможности и предизвикателства".

***
София.
От 10.00 часа ще бъдат положени венци пред паметните плочи на Шандор Петьофи и Лайош Кошут по повод 171 години от избухването на Революцията и борбата за свобода от 1848-1849 г., която е едно от най-значителните събития от новата история на Унгария.

***
София.
От 11.00 часа петчленен състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба на Г.З. от Хисаря срещу Български ветеринарен съюз.

***
София.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция за репресиите срещу българските граждани чрез упражняване на натиск над адвокатите им и борбата с адвокатите за свободна защита на правата и законните интереси на гражданите.

***
София.
От 11.30 часа в „Оборище 5" - Галерия & Зала по случай финала на фаза 1 от Програмата „Нестле за по-здрави" ще бъде проведено специално събитие, на което ще бъдат отличени най-отдадените училища.

***
Асеновград.
Oт 11.00 часа в кабинета на кмета на община Асеновград д-р Емил Караиванов ще се проведе пресконференция по повод актуални теми от работата на Общината.

***
Варна.
От 14.00 часа до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ общинският съветник Марица Гърдева ще проведе приемна за граждани.

***
Варна.
От 14.00 часа до 16.00 часа в Дома на културата на слепите ще се проведе безплатен семинар на тема „Новости в техническите помощни средства и информационни технологии за деца и възрастни със зрителни увреждания".

***
Каспичан.
От 13.30 часа ще бъде тържествено осветен реновираният полицейски участък.

***
Шумен.
От 11.00 часа в зала №9 на Съдебната палата ще бъде представен филмът-симулативен процес „Съдебен процес - грабеж и разпространение на наркотици в двора на училището" и рекламния клип, представен на Третата национална среща на органите на съдебна власт - участници в Образователната програма на „Съдебната власт - информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури".

***
Шумен.
От 16.00 часа в зала „Тича" на хотел „Шумен" ПП ГЕРБ организира граждански диалог на тема регионално развитие. Участие в дискусионната среща ще вземат зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, кметът на Шумен и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов, областният управител на Шумен проф. Стефан Желев, общински съветници, кметове на общини и кметове на кметства от Шуменска област.

***
Ямбол.
От 17.30 часа в Музея на бойната слава в Ямбол ще бъде представена фотодокументалната изложба „Те защитаваха честта на България".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.