• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа Народното събрание ще проведе редовното си пленарно заседание.

***
София.
От 10.00 часа Министерски съвет ще проведе седмичното си правителствено заседание.

***
София.
От 16.30 часа, в Sofia Event Center министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще връчи наградата на победителя в конкурса „Градът - градове и градски пространства, сгради и вътрешни пространства", който се провежда в рамките на Академия ГРАДЪТ 2017.

***
София.
От 10.00 часа, в зала „Триадица" на Гранд хотел „София", сдружение "Граждани за европейско развитие на България" организира конференция на тема „Етика, ценности и религия". Събитието ще открият председателят на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България" и кмет на София Йорданка Фандъкова и председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Николай П. и Виктор И. за образуване и ръководене на организирана престъпна група

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Младен М., Мария Т., Полина Т., Ценка Г. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Александър М., Костадин Д., Станимир М. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Кольо К., Мариета В., Галина В. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в заседателната зала 1 на Ректората ректорът проф. дфн Анастас Герджиков и заместник-ректорът по учебната дейност проф. д-р Ренета Божанкова ще информират представителите на медиите за хода на кандидатстудентската кампания на Софийския университет „Св. Климент Охридски" за учебната 2017/2018 година и резултатите след първото класиране.

***
София.
От 11.30 часа в залата на Столична община, ул. „Париж" 2, ще се състои откриваща пресконференция във връзка с тазгодишното издание на проект „Танцуваща София".

***
София.
От 11.00 часа в пресклуб „България" ще се проведе пресконференция за предстоящото рали „Твърдица - Елена".

***
София.
От 11.00 часа в Мраморно фоайе в Столична библиотека ще бъде открита документалната изложба „Образът на Апостола в българската и световната литература и в изобразителното изкуство".

***
София.
От 11.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Ивайло С., Венцислав Д., Петко С. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Огнян А., Ангел Т., Марин Я. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 18.00 часа в „Арена ди Сердика Резиденс Хотел" ще се състои церемонията по награждаване в потребителската класация „Любимите марки".

***
София.
От 18.00 часа в сградата на Главно мюфтийство на мюсюлманите в Република България - София ул. "Братя Миладинови" №27, ще бъде представена книгата на проф. Любомир Миков „Джамии и месджиди в България".

***
София.
От 19.30 часа в Борисовата градина, ще се състои концерт от цикъла „Остров на музиката" - Софийски духов оркестър.

***
Албена.
От 21.00 часа на откритата сцена пред хотел Добруджа във ваканционно селище Албена ще бъде представен концерт-спектакъл „Най-доброто от света на мюзикъла".

***
Благоевград.
От 11.00 часа зала №5 в сградата на Община Благоевград ще се проведе встъпителна пресконференция по проект „Инвестиции в подобряване качеството на образователната среда в Благоевградска професионална гимназия".

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ, ул. „Георги Бенковски" №1, общинският съветник Николай Малев ще има приемен ден за граждани.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа, в Пресклуба на БТА - Велико Търново, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий" ще представи програма и участници в Международния семинар по български език и култура".

***
Враца.
От 10.00 часа в заседателната зала на Община Враца, етаж 2 ще се извърши отваряне на ценови предложения по обществена поръчка с предмет: „Упражняване на строителен надзор и контрол по време на изпълнение на строително-монтажни работи във връзка с реализацията на проекти по Оперативна програма „Региони в растеж" 2014 - 2020 година по четири обособени позиции".

***
Враца.
От 10.00 часа в градинката зад паметника на Христо Ботев, програмата „Лято в библиотеката 2017" продължава с играта „Приказни пътечки".

***
Гълъбово.
От 10.00 часа в спортната зала на Гълъбово 12 отбора от регион Стара Загора и един отбор гост от Смолян ще се състезават в пет отборни дисциплини - кош, дартс, състезание с инвалидни колички, дърпане на въже и боулинг по време на Третите регионални игри за хора с увреждания.

***
Добрич.
От 10.00 до 12.00 часа в Интерактивна зала в Регионална библиотека „Дора Габе" ще се състои летен детски клуб „Играй и учи" за деца от 6 до 14 години.

***
Добрич.
От 20.30 часа в Летен театър ще се състои концерт на Орлин Горанов и приятелки - Маргарита Хранова, Кристина Димитрова, Мариана Попова, Тони Димитрова.

***
Исперих.
От 12.00 часа в заседателна зала на Общината омбудсманът Мая Манолова и екип от експерти на институцията организират изнесена приемна за гражданите.
В 12.30 часа омбудсманът ще посети с. Тодорово, област Разград, където в читалище „Наука - 1937" (ул. "Васил Левски" №27) ще се срещне с местни жители по повод жалба срещу закриването на ОУ „Васил Левски".

***
Кюстендил.
От 12.00 часа в Окръжен съд ще се гледа дело за постановяване на мярка за неотклонение на бившия управител на общинската болница в Дупница Росен Тимчев, обвинен в упражняване на професия без съответна правоспособност и за съставяне на неистински официален документ.

***
Пловдив.
Общинските съветници от ПП ГЕРБ в град Пловдив ще проведат приемни с граждани. Радослава Ташкова, председател на Групата на ПП ГЕРБ и заместник-председател на Общински съвет - Пловдив и Георги Василев, ще се срещат с граждани от 16.00 до 18.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в район „Южен" на ул. „Академик Петър Динеков" №1А. От 17.30 до 18.30 часа в същия офис с граждани ще се среща и д-р Аргир Аргиров. В офиса на ПП ГЕРБ в район „Източен" на ул. „Коста Паница" №5, от 17.00 до 18.30 часа приемен ден ще има Ани Лафчиева, а от 17.30 до 19.00 часа - Емил Русинов.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в заседателната зала на Община Пловдив ще се проведе пресконференция по повод Европейско първенство по кану-каяк и паракану за мъже и жени - 14 - 16 юли 2017 и Световно първенство по гребане за младежи и девойки до 23 години - 18 - 23 юли 2017.

***
Пловдив.
От 12.00 часа в малката зала на Регионалния исторически музей - Пловдив, площад „Съединение" 1, ще се проведе пресконференция по случай премиерата на третото издание на книгата "Българското опълчение в Освободителната Руско-турска война 1877-1878." на Стефан Кисов.

***
Сандански.
От 10.30 часа в община Сандански екипът на областния управител Бисер Михайлов организира изнесена приемна за граждани.

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се състоят групови игри за запознаване и общуване.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Пресклуба на БТА - Стара Загора ще се проведе пресконференция на пенсионно осигурителна компания доверие.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.