• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития в страната за 3 юли

Предстоящи събития в страната за 3 юли

/КРОСС/ София.
От 10.00 часа в зала „Средец" на хотел „Балкан" президентът Румен Радев ще участва в конференция на тема „Българското председателство на Съвета на ЕС - време за равносметка". В нея ще участва и Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

***
София.
От 12.30 часа в Гербовата зала на „Дондуков" 2 държавният глава ще удостои посланика на Грузия Зураб Беридзе с орден „Мадарски конник" - първа степен.

***
София.
От 15.00 часа на „Дондуков" 2 Румен Радев ще разговаря със заместник министър-председателя и министър на външните работи на Социалистическа република Виетнам Фам Бин Мин.

***
София/Банкя.
От 9.00 часа в хотел „Жеравна" ще бъде открито XVI-ото издание на образователната програма за ученици „Небанковият финансов сектор в България", организирано от Комисията за финансов надзор.

***
София.
От 10.30 часа в РУО София-град /ул. "Антим Първи" 17/ Ваня Кастрева ще даде брифинг за класирането след 7 клас.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция във връзка с промяна в Гражданския процесуален кодекс, организирана от: Българска асоциация на пострадали при катастрофи; Федерация на потребителите в България; Българска асоциация за закрила на пациентите; Асоциация Активни потребители.

***
София.
От 11.15 часа на моста пред Националния стадион „Васил Левски" в присъствието на кмета на София Йорданка Фандъкова ще бъде представен първия тестови хибриден автобус, който ще се движи в градския транспорт на София по маршрута на линия 10-ТМ тестово.

***
София.
От 12.00 часа в зала „Изток" на Народното събрание ще се проведе среща на тема „Проблеми и перспективи пред висшето образование у нас". В срещата ще участват народни представители, министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, ректори на висшите училища, представители на работодателски, синдикални и студентски организации.

***
Враца.
От 17.00 часа в Конферентната зала на Общински съвет - Враца ще се проведе обществено обсъждане във връзка с изготвен Доклад за проучване и анализ на ефективността на действащите социални услуги на територията на общината от Институт по социални дейности и практики /ИСДП/.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа в кв. „Пролет" зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще открие изграден със средства от ОПРР приют за бездомни лица.

***
Казанлък.
От 18.00 часа в залите на Художествената галерия в Казанлък ще бъде показана юбилейна изложба по повод 150 години от гибелта на Хаджи Димитър и Стефан Караджа.

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в залата на Областна администрация ще се проведе Областен съвет на хора с увреждания.

***
Плевен.
От 12.00 часа в пресклуба на БТА в Плевен ПП АБВ ще даде пресконференция. В нея ще вземе участие националният лидер на ПП АБВ Румен Петков и областният лидер на ПП АБВ Цветан Антов.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Тракия" в блок 91 Общинският съветник от ГЕРБ в Общински съвет - Пловдив, Иван Вичков ще приема граждани.

***
Смолян.
От 10.00 часа на Стрелбището на ОДМВР-Смолян по случай Професионалния празник на служителите на МВР - 5-ти юли, Областна дирекция на МВР - Смолян организира открит турнир по стрелба с пистолет.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.