• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Предстоящи събития на 19 май

Предстоящи събития на 19 май

/КРОСС/София.
Oт 09.00 часа от Централна гара ще потегли парният локомотив Баба Меца за ретро пътуване по маршрута София - Банкя - София.

***
София.
Oт 10.00 часа на стадион НСА „Васил Левски" ще се състои Международно атлетическо състезания #Back2Track.

***
София.
Oт 11.15 часа Княз Никита Д. Лобанов-Ростовски ще направи дарение на Националния исторически музей.

***
Благоевград.
Oт 10.00 часа в кампус „Скаптопара" президентът Румен Радев ще присъства на церемонията по дипломиране на бакалаври и магистри на Американския университет в България.- отразяване

***
Благоевград.
Oт 10.30 часа президентът Румен Радев ще присъства на тържествената церемония по дипломиране на двадесет и петия випуск на Американския университет в България.

***
Благоевград.
Oт 17.00 часа в Регионален исторически музей - Благоевград ще бъде представена изложба „Живи тропически пеперуди".

***
Бургас.
Oт 19.00 часа в Държавна опера - Бургас ще бъде премиерата на съвременния визуален спектакъл на Красимир Марчев - „Капан за птици".

***
Варна.
Oт 07.00 часа на паркинга между спирката пред Терапията и бензиностанцията ще започне 50 километрово предизвикателство, организирано от Клуб по пешеходен туризъм "Нови хоризонти" към ТД "Родни балкани".Финалът ще е на същото място около 20.00 часа.

***
Варна.
Oт 16.00 часа на басейн „Приморски" ще се проведе воден флашмоб в подкрепа на донорството и трансплантациите.

***
Каварна.
Oт 10.30 часа в Спортна зала „Олимпиада" ще се проведе турнир по кикбокс.

***
Перник.
Oт 09.00 часа на игрището под ОДК ще започне турнир по футбол (възрастови групи 14-18 г. и 18-24 г.). От 11.00 часа на „Алеята на спорта" ще започне и стрийт фитнес турнир.

***
Плевен.
Oт 09.00 часа ще бъде даден старт на шестото издание на Плевенския маратон.

***
Пловдив.
Oт 09.00 часа ще се проведе Първият Национален фестивал на пешеходеца. Пешеходните маршрути ще са в два лъча. Първият е пълна обиколка на Гребната база с дължина около 5 километра, а вторият лъч е съкратен маршрут през моста над Гребната база с дължина 2,8 километра.

***
Пловдив.
В 11.00 часа в салона на Балабановата къща ще се състои официалната пресконференция за откриването и представянето на пълната програма на юбилейния Десети международен фестивал "Дни на музиката в Балабановата къща" 2019.

***
Смолян.
Oт 11.00 часа в НЧ „Светлина-1937" - с. Търън ще се проведе Тържествен концерт по случай 95 години от създаването на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий" - с. Търън.

***
Стара Загора .
Oт 11.00 часа в парк "Митрополит Методий Кусев" ще бъде разположен мобилен консултативен кабинет на РЗИ - Стара Загора по повод Международния ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН.

***
Стара Загора .
Oт 11.00 часа в двора на Къща музей „Гео Милев" ще бъдат връчени наградите на
отличените и лауреатите в конкурса „Огненият змей, металните чудовища и човекът разум.

***
Стара Загора .
Oт 11.00 часа в Куклен театър ще бъде представен детския мюзикъл „Вълкът и седемте козлета".

***
Стара Загора .
Oт 17.00 часа в зала първи етаж, РБ „З. Княжески", ще бъде представен спектакълът „Пощенска приказка".

***
Стара Загора .
Oт 19.00 часа в НЧ „Родина - 1860", зала ет.2, ще бъде представен спектакълът „И най -мъдрият си е малко прост".

***
Ямбол.
Oт 11.30 часа в Синия салон на Народно читалище „Съгласие - 1862" Камерен оркестър „Дианополис" представя концерт с ранни и не толкова масово популярни произведения на двама гении в класическата музика - Волфганг Амадеус Моцарт и Якоб Лудвиг Феликс Менделсон-Бартолди.

***
ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ 2019

***
София.
Oт 10.30 часа в парк "Заимов" в София Петър Витанов, Цветелина Пенкова, Румен Гечев и Мирела Модева ще се срещнат с граждани, а в 12.15 часа те ще се срещнат със столичани в "Северен парк". В 11.00 часа Момчил Неков ще се срещне с гражданите на Сливница в клуба на БСП в града, а в 13.00 часа - с жителите на Божурище, в салона на читалището. В 18.00 часа на площада в Драгоман кандидатът за евродепутат ще посети Международния фолклорен фестивал "Нишавски хоровод".

***
София.
Oт 13.00 часа в зала „Арена Армеец" в София ГЕРБ ще проведе централното си предизборно събитие.

***
Бургас.
Oт 10.30 часа в град Средец Димитър Данчев ще посети фолклорен събор в местността "Божура".

***
Варна.
Oт 16.00 часа на входа на Морската градина във Варна д-р Десислав Тасков ще се срещне с младежи.

***
Гурково.
Oт 16.00 часа в Младежкия клуб Деница Златева ще се срещне с граждани.

***
Гълъбово.
Oт 10.30 часа в Младежкия комплекс в град Гълъбово Елена Йончева, Иван Кръстев, Крум Дончев и Тодор Стоилов ще посетят ХХIX Национален фолклорен фестивал "Янко Петров", който ще се проведе. В 11.00 часа, ще се срещнат с граждани в ресторант Вила Верде.

***
Дупница.
Oт 18.00 часа в залата на Дома на техниката на ул. „Христо Ботев" 3 кандидатът за евродепутат д-р Андрей Ковачев ще се срещне и разговаря с дупничани.

***
Казанлък.
Oт 13.00 часа в Казанлък Елена Йончева, Иван Кръстев, Крум Дончев и Тодор Стоилов ще се срещнат с общински съветници и партийни активисти, граждани и симпатизанти. В 13.30 часа те ще посетят проблемни общински обекти. В 15.00 часа в читалище "Искра", кандидатите за евродепутати ще се срещнат с избиратели.

***
Кюстендил.
Oт 15.00 часа Велизар Енчев ще се срещне с гражданите на Бобовдол в голямата зала на читалище "Миньор". В 17.00 часа в Синята зала на читалище "Братство" в Кюстендил, ще проведе среща с военните от запаса и резерва, както и с жители на града.

***
Монтана/Враца.
Oт 11.00 часа Сергей Станишев ще посети в Лом Фестивала на руската песен и ще се срещне с обществеността в местното читалище. По късно, в 16.30 часа, той ще се срещне с граждани, в читалището на Криводол. С жителите на Враца Станишев ще разговаря в партийния клуб на БСП в 18.30 часа.

***
Пловдив./с. Брестник
В 13.30 часа на ''Позитано'' 20 кандидати за евродепутати от ''Коалиция за България'' ще представят кандидатската си листа за предстоящите европейски избори.

***
Сопот.
В 11.00 часа в залата на Общинския съвет кандидати за евродепутати от ''Коалиция за България'' ще се срещнат с обществеността.

***
Стамболийски.
В 16.00 часа в зала-ресторант ''Братя Неделеви'' кандидати за евродепутати от ''Коалиция за България'' ще се срещнат с обществеността.

***
Стара Загора.
Oт 18.00 часа в сградата на държавната опера в Стара Загора, Елена Йончева, Иван Кръстев, Крум Дончев, Тодор Стоилов и Деница Златева ще се срещнат с обществеността на областта.

***
Съединение.
В 18.30 часа в залата на Общинския съвет кандидати за евродепутати от ''Коалиция за България'' ще се срещнат с обществеността.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.