• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***
София.
От 11.00 часа на Лятна естрада в Борисовата градина ще се проведе детска програма на Театър „ПАН". От 19.00 часа на същото място ще състои концерт на Младежки струнен квартет.

***
София.
От 21.00 часа на Лятната сцена в зоопарка ще се състои прожекция на филма „Солта на земята" 2014, режисьори Жулиано Рибейро Салгадо и Вим Вендерс.

***
Благоевград.
От 10.00 часа пред барелефа на Никола Вапцаров, разположен на фасадата на Драматичен театър „Никола Вапцаров", благоевградската общественост ще почете 75 години от смъртта на поета.

***
Пазарджик.
От 12.00 часа до главния път Пазарджик - Велинград, жители на с. Варвара ще излязат на протестен митинг-шествие, за да изразят недоволството си срещу начина, по който кметът Марин Рачев управлява Община Септември.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа на басейна на Радиотехникума ще се проведе Международен конкурс „Мис фестивал" като част от програмата на XX Международен фолклорен фестивал Велико Търново 2017.

***
Велико Търново./с. Арбанаси.
От 14.30 часа в Арбанаси като част то Националния фолклорен събор „Болярска среща'' ще се проведе автентична българска сватба.

***
Враца/с. Оходен.
От 10.00 часа в местността Валога, с Оходен, ще се състои IV Международен фестивал за древни култури „Слънцето на Тодорка".

***
Добрич.
От 19.30 часа на скейтпарк - сцена в градски парк „Св. Георги", ще се състои поредицата „Добрич Джази".

***
Смолян/с. Левочево.
От 12.00 часа в параклиса „Св. Илия" в местността Илинден ще бъде отслужена Литургия, ще бъде раздадена и благословена трапеза. Събитието е част от тридневния събор „Илинден - среща на родовете". От 20.00 часа, празникът ще бъде закрит с народно веселие.

***
Шипка.
В 10.30 часа ще започне автомобилното състезание по планинско изкачване „Шипка - Дамасцена 2017".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.