• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития на 7 януари

Предстоящи събития на 7 януари

/КРОСС/ *** София

От 11.30 часа в библиотеката на „Дондуков 2“ вицепрезидентът Илияна Йотова и посланикът на Великобритания Ема Хопкинс ще представят инициативата „Посланик за един ден“.

От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на Националното сдружение на търговци и превозвачи на горива за Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход. В пресконференцията ще участват Симо Симов – говорител на сдружението и Пламен Стоянов – член на Управителния съвет.

От 11.00 часа на ул. „Витоша“ 18 Демократична България ще даде пресконференция.

От 19.00 часа в галерия „Арт алея“ ще бъде представена изложба „Светлина и време 2019“.

*** Бургас/Варна

В пунктовете за базиране Бургас и Варна от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби ще се състои военен ритуал по повод тържествено откриване на новата учебна 2019 година.

*** Велико Търново

От 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция във връзка с предстоящи благотворителни инициативи на КНСБ във Велико Търново.

От 11.00 часа в пресклуба на БТА представители на Градския ученически парламент ще направят отчет на свършеното през миналата година и ще обявят каузите и инициативите за 2019 година.

*** Годеч

От 12.00 часа на площад „Свобода“ 2 председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.- председател на партията Цветан Цветанов ще присъства на откриването на обновената картинна галерия.

*** Добрич

От 11.00 часа пред паметната плоча на Маестро Захари Медникаров ще бъдат поднесени цветя по повод 95 години от рождението му.

*** Казанлък

От 17.00 часа в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства ще бъде представена книгата на Иванка Краваева „Сълзи за България".

*** Карлово

От 11.00 часа в кв. „Сушица“ на малкия площад до Дръндевата чешма ще се проведе традиционния обичай „Къпанак“ (къпане на булка).

*** Ловеч

Около 11.30 часа омбудсманът Мая Манолова ще посети Дневния център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания. Преди това тя ще присъства на празнична литургия по случай Ивановден.

*** Пловдив

От 10.30 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на ПП АБВ на тема „За Европейската столица на културата 2019“, бъдещето и политиката на Пловдив.

В 10.30 часа в двора на църквата „Свети Иван Рилски” ще бъде осветен и раздаден курбан за здраве и благополучие по случай празника на Свети Йоан Кръстител (Ивановден).

В 12.00 часа в клуба на ВМРО общинските съветници от ВМРО-Пловдив ще дадат пресконференця,на която ще бъдат обявени предложения, както за развитието на район „Южен“, така също и за града, във връзка с бюджета на Община Пловдив за 2019г.

В 12.00 часа в заседателната зала на Общината ще се проведе редовна пресконференция.

От 18.00 часа в Градската художествена галерия ще бъде открита ретроспективна изложба на Кольо Карамфилов (1963 – 2014).

*** Русе 

От 10.00 часа в зала 1 на Областната администрация ще се проведе съвместно заседание на Постоянната комисия по заетост и Постоянната комисия в областта на образованието, младежките дейности и спорта.

*** Смолян

От 09.00 часа в храм „Св. Неделя“ ще бъде отслужена света божествена литургия.

*** Стара Загора

От 16.00 часа в Оперния театър ще се състои гала концерт на участниците в Балетната академия и Балета на Държавна опера -Стара Загора.

От 17.30 часа във фоайето на РБ „Захарий Княжески“ ще бъде открита фотоизложба на Елоди Перес.

*** Хасково

От 09.00 часа в храм „Св. Богородица“ Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай ще оглави архиерейска света Литургия.

*** Шумен

От 14.30 часа в зала 363 на общината ще се състои обществено обсъждане на бюджета на Община Шумен за 2019 година.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.