• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития на 20 януари

Предстоящи събития на 20 януари

/КРОСС/ ***
София.
В Министерски съвет министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с канцлера на Германия Ангела Меркел.

***
Габрово.
В сградата на община Габрово министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще проведе работна среща с директори и учители от детските градини и училищата в областта. След 13.00 часа министър Вълчев ще направи изявление пред медиите.

***
София.
От 16.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще се състои дискусия на тема „Съвременната българска литература в контекста на европейската модерност".

***
Девин./ с. Беден/ с. Брезе.
Общинските съветници от ПП ГЕРБ Велизар Шанов, Христина Димитрова и Венета Тодорова ще проведат приемни с граждани в девинските села Беден и Брезе. В село Беден срещата ще се проведе в ресторанта от 15.00 часа, а в село Брезе от 17.00 часа в местното заведение.

***
Добрич.
От 12.00 часа в зала 4 на Младежки център ще се състои музикална среща на млади хора с интерес към музиката и музикалните инструменти.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в НЧ „Искра" ще бъде представен спектакълът „Рибарят и златната рибка", чийто режисьор е Теменужка Коларова.

***
Велико Търново.
От 12.00 часа в университетски храм „Св. Патриарх Евтимий" и пред паметника на св. Патриарх Евтимий ще бъде отбелязан Денят на св. Патриарх Евтимий.

***
Велико Търново.
От 14.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция във връзка с предстоящо събитие във Велико Търново, организирано от фондация „Виделей" на тема „Духовната сила на българите. Укривани истини, методи и влияние".

***
Велико Търново.
От 16.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция, на която ще бъдат представени ръководството и целите на новоучреденото сдружение „Задруга за чиста храна".

***
Враца.
От 15.00 часа в актовата зала на СУ „Козма Тричков" ще се проведе събитие, посветено на дигиталния маркетинг.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа в НЧ „Напредък-1869" Държавен куклен театър - Стара Загора ще представи „Вълшебникът от Оз" - мюзикъл по Л. Ф. Баум.

***
Добрич.
От 11.00 часа в конферентната зала на комплекс „Изида" Жени ГЕРБ-Добрич организира дискусия на тема „Българското европредседателство" с участието на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев.

***
Кюстендил.
От 15.30 часа от моста над река Бистрица, преди село Ябълково, ще тръгне поход „По пътя на руските освободители", организиран за поредна година от читалище „Зора".

***
Русе.
От 18.00 часа в зала „Дунав" , „Дунав" - Русе организира контролна среща срещу „Раковски-1964". Контролният мач ще е със свободен вход за всички желаещи да присъстват.

***
Стара Загора.
От 15.00 и 19.00 часа в Оперен театър Николо Коцев и група „Кикимора" представят: „CHILDREN IN TIME" - една вечер с музиката на DEEP PURPLE и RAINBOW.

***
Хасково.
От 10.00 часа в Регионална библиотека „Христо Смирненски" ще се състои безплатно обучени за родители. Лекциите ще бъдат провеждани веднъж месечно на различни теми.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.