• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***

Варна.
В двореца „Евксиноград" във Варна държавният глава Румен Радев и министър-председателят Бойко Борисов ще проведат разговори с президента на Френската република Еманюел Макрон.

***
София./Годеч.
От 10.00 часа министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще участва в церемония по официално откриване на новоизградена детска площадка в Годеч, намираща се на ул. „Тинтява". От 10.30 часа министъра на регионалното развитие и благоустройството ще открие официално първия саниран блок в града по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради - бл. 9АБ на ул. „Г. С. Раковски". След това министър Николай Нанков ще инспектира работата по реконструкция на водопроводната мрежа и частична рехабилитация на канализацията в града. Министър Нанков ще бъде придружаван от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

***
Асеновград.
От 10.00 часа в заседателна зала № 305 в Общината ще се проведе първото заседание на Национална кръгла маса за реална политика за решаване на проблемите, свързани с циганския етнос. В заседанието ще вземат участие вицепремиера Валери Симеонов и омбудсманът Мая Манолова.

***
Асеновград.
От 12.00 часа на ул. „Дружба" № 34а министърът на вътрешните работи Валентин Радев и главният секретар на МВР Младен Маринов ще открият новосъздадената приемна на Районно управление „Полиция" - Асеновград в квартал „Лозница".

***
София.
От 11.00 часа в зала „Алеко" на хотел „Хилтън" ще се състои пресконференция на тема „Цанковите камъни на енергетиката - изходът за България".

***
София.
От 11.00 до 19.00 часа пред „Министерство на земеделието и храните" сдружение „Български вегански съюз" ще излезе на протест. От сдружението искат преустановяване дейността на всички ферми за отглеждане на животни заради кожата им в България.

***
София.
От 18.30 часа край Паметника на Опълченците в София (срещу храм-паметник "Александър Невски") БСП - София и фондация "Героите на България" организират тържествено честване на 140 години от Шипченската епопея. Речи ще произнесат вицепрезидентът Илияна Йотова и председателят на групата на БСП в СОС и лидер на столичните социалисти Калоян Паргов.

***
София.
От 19.30 часа в Дома на киното ще бъде представен филма „Мисия спасител", след което ще има презентация, свързана с действията на националните екипи за работа при бедствия, аварии и катастрофи към Български Червен кръст.

***
Албена.
За втора година ваканционно селище „Албена" организира „Закуска с шампиони". Срещата ще се състои от 10.00 часа в Бийч бар „Ганвие".

***
Благоевград.
От 10.00 часа в зала №5 на Община Благоевград ще се проведе лекция под надслов „Първи грижи за новороденото", с подтема „Кърменето".-

***
Бургас.
От 11.00 часа на площад „Тройката" bермери от цялата страна ще представят екологично чистата си продукция.

***
Варна.
От 18.00 часа на ул. „Търговска" ще бъде официално открит украински културен център - „Український дім".

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на Бюрото по труда.

***
Велико Търново./Килифарево.
От 18.00 часа в галерия „Янко Маринов" ще се проведе Откриване на изложба с карикатури и шаржове на Борис Димовски.

***
Велико Търново.
От 20.00 часа на Сцена „Арт лято", парк „Асеневци" ще бъде открита фотографската изложба „Из портфолиото на Генчо Петков".

***
Велико Търново.
От 21.00 часа в Летен театър, парк „Марно поле" ще се проведе QUEEN TRIBUTE CONCERT - Шоуто продължава, концерт на рок-група, солисти и оркестър на Държавна опера - Стара Загора.

***
Карлово.
От 19.00 часа в читалището в Баня започват тържествата по повод 15 години от обявяването на населеното място за град.

***
Казанлък.
От 17.30 часа в Мултимедийната зала на Младежкия дом ще бъдат представени фотоси от пътуващия фотопленер „Странджа" 2017.

***
Козлодуй.
От 12.00 часа на площадка „Радиана" ще се състои „първа копка" за изграждане на Национално хранилище за ниско- и средноактивни радиоактивни отпадъци (НХ РАО).

***
Мездра.
От 10.30 часа в заседателна зала на Общината ще се проведе пресконференция във връзка със строително-монтажните дейности за енергийно обновление на сградата на общинската администрация.

***
Монтана.
От 11.00 часа в голямата заседателна зала на Областна администрация Монтана областният управител Росен Белчев ще награди двама доброволци, участвали в гасенето на пожара в село Мартиново, на 5 август 2017 г., и шестима служители на ОД на МВР - Монтана за успешна акция по задържане на четирима участници в телефонни измами.

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се състоят групови игри за запознаване и общуване.

***
Стара Загора.
От 17.30 часа в Общинска зала „П. Р. Славейков" ще проведе публично обсъждане във връзка с намеренията за поемане на дългосрочен дълг в размер до 6.56 млн. лева за финансиране на текущи ремонти и мостово финансиране на проекти по ОП „Региони в растеж" през 2017 година.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.