• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Къде, какво в страната

Къде, какво в страната

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа с благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит празничната св. Литургия в храм "Св. пророк Илия" в ж.к. "Дружба 1" ще оглави Негово Преосвещенство Мелнишкият епископ Герасим - главен секретар на Св. Синод на Българската православна църква.

***
София.
От 10.00 часа в Сити Марк център за изкуство (бившето кино „Левски") Българският Червен кръст, Promodels и Тиамо Консулт организират благотворително модно дефиле.

***
София.
От 12.00 часа в Sofia Ring Mall „Екоравновесие" ще представи част от кучетата от приюта в с. Горни Богров, като всички желаещи ще могат да се запознаят с тях, да ги разходят на обозначените за това места и при желание - да ги осиновят на място.

***
София.
От 18.00 часа испанската езикова гимназия „Мигел де Сервантес" ще отбележи своята 25-годишнина на сцената на зала 1 в НДК.

***
Благоевград.
От 10.00 часа в зала „Скаптопара" над 200 деца от различни клубове по художествена гимнастика ще вземат участие в Първи турнир „Приятели на КХГ „Пирин" и Благоевград".

***
Благоевград.
От 10.00 часа в Спортен комплекс „Пирин" - Благоевград ще продължи турнир по водно спасяване.

***
Бургас.
От 10.15 часа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов ще направят инспекция на Южния обход на гр. Бургас ( ул.
"Крайезерна"). След това Борисов и Николов ще разгледат напредъка по строителството на зала "Арена Бургас".

***
Велико Търново.
От 9.30 часа в Двореца на културата и спорта ще се проведе Четвъртият национален танцов конкурс за детско-юношески състави "Нашите малки, големи танцьори".

***
Велико Търново.
От 16.00 часа в Голяма зала на Общината ще се състои „София Филм Фест" 2017 - прожекция на филма „Пеле - раждането на една легенда".

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в Голяма зала на Общината ще се състои „София Филм Фест" 2017 - прожекция на филма „БЕЗБОГ".

***
Велико Търново.
От 20.15 часа в Голяма зала на Общината ще се състои „София Филм Фест" 2017 - прожекция на филма „Франц".

***
Видин/с. Иново.
От 9.30 часа на пистата на летището край с. Иново заместник-кметът на Община Видин инж. Цветан Асенов ще открие официално раликрос "Видин 2017".

***
Добрич.
От 10.00 до 19.00 часа в сградата на Висшето училище по мениджмънт ще се проведе фестивалът „Здравей здраве".

***
Добрич.
От 11.00 часа в Държавен куклен театър „Дора Габе" ще бъде поставен спектакълът „Хитър Петър".

***
Пловдив.
От 09.00 часа на Томина неделя Негово преосвещенство Знеполският епископ Арсений ще оглави Архиерейска Света Литургия в митрополитския храм "Св. Вмца Марина", град Пловдив.

***
Стара Загора.
От 12.00 часа в общинската спортна зала „Иван Вазов" ще бъде официално открит традиционния Международен турнир по карате киокушин за купа "Верея".

***
Сливен.
От 11.00 часа в сливенския куклен театър ще се проведе спектакъла ХЕЙ, ЯЦИЧЕК.

***
Свищов.
От 11.00 часа в храм „Св. Троица" ще се състои Великденски концерт на Първи български хор „Янко Мустаков", част от Националната инициатива на Български хоров съюз „България пее".

***
Хасково.
От 11.00 часа в ДКТ „Иван Димов" ще бъде представена „Необикновената принцеса" по Криста Бендова.

***
Хасково.
От 19.00 часа в ОНЧ „Заря" ще се състои концерт - представяне на албума на TANGO от именитото дуо: Людмил Ангелов (пиано) и Веско Ешкенази (цигулка).

***
Ямбол.
От 07.30 часа ще започне Утринно богослужение с чина на освещаването на храм „Успение на Пресвета Богородица". От 10.30 часа ще бъде начало на Златоустова Св. Литургия.

***
Ямбол.
От 12:00 часа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще присъства на освещаването на новопостроения православен храм "Успение на Пресвета Богородица" в кв. "Аврен" в град Ямбол. Освещаването ще извърши Негово Високопреосвещенство Сливенският Митрополит Йоаникий.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.