• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития на 4 април

Предстоящи събития на 4 април

/КРОСС/Предстоящи събития в страната за 05 април 2019 година

***
София.
От 9.00 часа ще започне редовното пленарно заседание на Народното събрание.

***
София.
От 9.00 часа в Централната избирателна комисия ще започне регистрацията на партии и коалиции за предстоящите избори за Европейски парламент.

***
София.
От 9.00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще внесе в ЦИК документите за регистрация за европейските избори.

***
София.
От 10.00 ч. до 11.30 ч. в Sense Hotel Sofia ще бъде представена Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки".

***
София.
От 14.00 часа в сградата на АПИ ще бъдат отворени офертите на участниците в обществената поръчка за избор на изпълнители на строителния надзор при рехабилитацията на 17 км пътища в Северна България.

***
Варна.
От 11.00 часа в зала 214, на втория етаж в Очна болница ще се проведе пресконференция във връзка с проблемите в здравното заведение.

***
Варна.
От 14.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ - Варна (ул. „Георги Бенковски" № 1) председателят на Комисията за противодействие на корупцията в Общинския съвет Калин Калевски ще приема граждани.

***
Велики Преслав.
От 11.00 часа в зала 406 в сградата на Община Велики Преслав ще бъде дадена пресконференция за стартиране на проект "Създаване на Център за грижа за лица с умствена изостаналост в село Имренчево.

***
Враца.
От 14.00 часа в ОДМВР ще се проведе редовният месечен брифинг.

***
Враца.
От 17.00 часа в храм "Св.Георги Победоносец" Негово Високопреосвещенство Врачанския митрополит Григорий ще отслужи акатист на Пресвета Богородица.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа Районният съд ще гледа делото срещу животновъда, отглеждал коне в Осоговската планина.

***
Пазарджик.
От 11.00 часа тричленен въззивен състав на Окръжен съд - Пазарджик ще разгледа наказателното дело за отстраняване от длъжност на кмета на
Община Стрелча Стойно Чачов.

***
Плевен.
От 11.30 часа в зала „Магнум" на Втора клинична база „Проф. д-р Марин Ганчев" с тържествена промоция Медицински университет - Плевен (МУПлевен) ще дипломира Випуск 2019 на Факултет „Обществено здраве". Официален гост на тържествената промоция тази година ще бъде Негово Превъзходителство г-н Ерик Льобедел, посланик на Франция в България. На официална церемония в началото на празника той ще удостои чл.- кор. проф. Григор Горчев с френското държавно отличие - степен „Кавалер" на Ордена на академичните палми.

***
Пловдив.
От 11.40 часа на площад „Стефан Стамболов" 1 кметът на Община Пловдив инж. Иван Тотев ще посрещне президента на Федерална република Германия Франк-Валтер Щайнмайер.

***
Пловдив./с. Скутаре
От 15.00 часа в читалище „Светлина" ще се проведе граждански диалог на тема образование, част от платформата „Европа в нашия дом". Участие във форума ще вземат министърът на образованието Красимир Вълчев и председателят на парламентарната Комисия по образованието и науката Милена Дамянова.

***
Пловдив.
От 17.30 часа в зала „Пловдив" на Гранд хотел „Пловдив" (ул. „Златю Бояджиев" 2) ще се проведе граждански диалог на тема образование. В дискусията ще участват министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, председателят на парламентарната Комисия по образование и наука Милена Дамянова, евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ д-р Андрей Ковачев, народни представители, кметове, общински съветници.

***
Силистра.
От 14.00 часа заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще даде брифинг за журналистите в заседателната зала на Община Силистра. В брифинга ще участват и кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов, зам.-кметът Денка Михайлова, изп. Директор на Агенцията за социално подпомагане Румяна Петкова, изп. директор на ИА „Главна инспекция по труда" Румяна Михайлова, изп. директор на Агенцията по заетостта Драгомир Николов.

***
Силистра.
От 14.30 часа заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще посети Дома за стари хора на ул. „Албена" № 5.

***
Силистра.
От 15.00 часа в Салона на Дома за стари хора заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще проведе работна среща със социални работници и представители на различните звена към Министерството на труда и социалната политика.

***
Силистра.
От 16.30 часа заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще посети Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания на ул. „Капитан Кръстев" № 13.

***
Хасково.
От 18.30 часа в конферентната зала на парк хотел „Европа" ще се състои кратка пресконференция и откриването на съвместна работна среща, организирана от Столична лекарска колегия и Районна лекарска колегия - Хасково.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.