• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

ПП МИР: Процесите, разрушаващи семейната среда са сред основните причини за нарастващата детска агресия

ПП МИР: Процесите, разрушаващи семейната среда са сред основните причини за нарастващата детска агресия

/КРОСС/ ПП МИР и нейните членове подкрепят каузите на Национална асоциация «Поход на семейството» и се присъединяват към тях не като членове на партия, а като членове на българското общество, като семейства и като отговорни към децата си родители.
Ние винаги ще се противопоставяме на фактори, разрушаващи семейната среда, защото последните 5 години сме свидетели как всеки втори брак завършва с развод. Същите показатели са видните и за двойките живеещи на семейни начала. Друг проблем, който засяга огромен брой двойки е водените помежду им войни след официалната им раздяла за попечителството върху децата, а тези войни съсипват детската психика и този процес е необратим. Процесите разрушаващи семейната среда са сред основните причини за нарастващата детска агресия.
Във връзка и в подкрепа на идеите на „Поход за семейството" ПП МИР ще организира различни форми на обществен диалог за обединяване на експертно, социално, морално както и духовно становище за подкрепа на семейството. Ще насърчим изслушване и дискусия между всички участници от подкрепящи и отхвърлящи Национална стратегия за детето 2019-2030 г. ПП МИР е за диалог и съвместно решение на въпросите свързани с нашите деца и семейства. Едностранното писане на стратегии и документи, касаещи главните действащи лица в тях е грешно и неприемливо.
В политическата ни платформа Семейството и неговото благосъстояние, както и подкрепа от страна на институциите и вероизповеданията, заема важна роля. ПП МИР смята, че за да работи правилно една социална структура е необходимо :
1. Строг подбор при наемане на социални работници, адекватно заплащане обвързано с постигнати резултати
2. Налагане на концепция за изменение на Семейни кодекс
3. Налагане на задължителна медиация, касаеща семейни спорове.
4. Засилен контрол над НПО-тата в сектора

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.