• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Звезден старт на новия сезон в Yalta Club

Звезден старт на новия сезон в Yalta Club

/КРОСС/ Paul van Dyk, Dixon, Deniz Koyu, Blond:ish, Ferry Corsten, Tiga са само част от артистите, които ще гостуват на столичния клуб тази есен

Стожерът на клубния живот у нас Yalta Club отваря врати тази събота, 20 септември, като ще даде началото на сезон 2014/2015 с магнетичния заряд на Dubfire. Това ще е първото от поредицата партита, част от от амбициозната програма на клуба за новия сезон. До края на годината българските ценители на качествената електронна музика ще чуят още и артисти като Dixon, Deniz Koyu, Ferry Corsten, Blond:ish, Tiga, Paul van Dyk и много други.
Oсвен добре познати и обичани от публиката ни артисти, предстои да видим и много нови такива, гостуващи за първи път. Всичко това, подсилено с регулярни тематични партита в различни музикални стилове.

Веднага след откриването, следва поредицата Takeover на Liubo Ursiny в тандем с Valdy и Philip Chernikov, които ще владеят Room 2 със специалното участие на берлинския новатор Dixon. Датата е 4 октомври. На 11 октомври пък ни предстои среща с талантливия диджей и продуцент Deniz Koyu, последвана от вечер с любимия Roger Sanchez на 18 октомври. Месецът ще приключи на 25 октомври с участието на канадките, които стоят зад проекта Blond:ish. Двойното русо изкушение ще ни погълне със загадъчно, прочувствено клубно звучене, идващо директно от Северна Америка.

Ноември ще стартира с холандският гений Ferry Corsten, който беше и най-желаното име за повторна визита след Asot 600 в София. Седмица след него, на 14 ноември, посрещаме второто Takeover парти с канадския артист Тiga.

Празничният декември ще бъде открит на 6-и от владетелката на дарк-техното Nicole Moudaber, която този път идва за ексклузивен 10 часов сет. За 13 декември е оставено завръщането на легендата Paul van Dyk, който ще ни залее с цялата динамика, енергичност, тайнственост и специфика на неподправения му стил.

Билетите тръгват в продажба на 22.09.14 в мрежата на EVENTIM.BG и Yalta Club.

Програма:
Септември
20.09 DUBFIRE

Октомври
04.10 DIXON
11.10 DENIZ KOYU
18.11 ROGER SANCHEZ
25.10 BLOND:ISH

Ноември
07.11 FERRY CORSTEN
14.11 TIGA

Декември
06.12 NICOLE MOUDABER
13.12 PAUL VAN DYK

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.