• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Човешка сянка на Марс?

Човешка сянка на Марс?

/КРОСС/ Фотоси от марсохода Curiosity отново разбуниха духовете и разпалиха спорове, тъй като на една от тях де вижда нещо като човешка сянка, която мърда, протяга ръка, сякаш завинтва нещо.

Човекът е без скафандър и късата му коса се забелязва ясно при висока резолюция. Върху гърба на сянката се вижда кислороден апарат. Снимката е изпратена от анонимен източник до сайта Ufosightingsdaily, който я разпространи със заглавие Human shadow on Mars („Човешка сянка на Марс").

Коментарът на Ufosightingsdaily е формулиран в три въпроса:

1. Не доказва ли тази снимка, че няма никакъв Curiosity („Любопитко") на Марс, а всичко се разиграва тук, на Земята, и персоналът извършва рутинна поддръжка на апарата?

2. Не доказва ли тази снимка, че на Марс живеят хора в изоставени извънземни бази? Хакерът Гари Макинон обяви неотдавна, че е открил такива доказателства в компютри на космическата агенция и американскато правителство, в които успял да проникне тайно.

3. Не доказва ли снимката, че в работата на Curiosity се бъркат марсианци?

Авторът на информацията пише още: „Това, което знаем, е, че НАСА не иска да говори на тази тема. Затова трябва да попълним липсващата информация и да представим доказателства за всяка от горните тези".

Не за първи път снимките от Curiosity предизвикват въпроси и разпалват въображението за различни конспиративни теории. Откакто започна мисията си на Червената планета през август 2012 г., няколко пъти се разпалваха дискусии за различни странни явления, уловени в обектива на марсохода.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.