• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Касовите апарати на Daisy Tech са сред пазарните лидери в над 50 държави на 4 континента

Касовите апарати на Daisy Tech са сред пазарните лидери в над 50 държави на 4 континента

/КРОСС/ Пазарът и търсенето са най-точният и верен измерител за това кои наистина са най-добрите касови апарати. Този показател нарежда българската компания Daisy Tech сред световните лидери с продажби в над 50 държави в Европа, Азия, Африка и Южна Америка.
Благодарение на високото си качество, касовите апарати на фирма Daisy Tech са сред най-популярните и надеждни устройства на много чуждестранни пазари, сред които Австрия, Италия, Чехия, Румъния, Македония, Молдова, Грузия, Словения и още над 40 държави по цял свят. Daisy Tech е производител №1 не само в България, но и в цяла Европа, като от създаването си до днес е продала над 2 000 000 фискални устройства по цял свят.
Анкети сред потребителите показват, че те са предпочели касовите апарати на Daisy Tech заради влаганите в тях най-висококачествени материали, компоненти и практични иновации. По думите им, устройствата на българската компания се отличават с изключително бърз процесор; надежден, скоростен и безшумен принтиращ механизъм; висока скорост на печат на бележките, супер удобни операторски и клиентски дисплеи с достатъчно големи и видими цифри.

Потребителите на продуктите от хитовата по цял свят гама Compact са изключително доволни и от издържливата им вградена батерия. Те споделят, че устройствата на Daisy Tech издържат по цяла седмица работа само на батерия, като зареждането й отнема не повече от час!
Разнообразните и удобни комуникационни възможности също са са сред топ причините серията Compact да бъде предпочитана от над 2 милиона бизнесмени, производители и търговци в над 50 държави на 4 континента. Това е така, тъй като новото поколение фискални устройства на иновативната българска компания дават възможност за връзка с компютър, таблет и други мобилни устройства: чрез Bluetooth, WIFI, USB и пр.
А една от големите гордости на компанията - най-малкият касов апарат в света Compact S, притежава и подсветка на клавиатурата, което го прави подходящ за работа и при недобре осветена работна среда. Продуктите на Daisy Tech са издръжливи на атмосферни условия където и да е по света, като пряка слънчева светлина, влага, студ, а работният им температурен диапазон е от впечатляващите минус 10 до плюс 45 градуса по Целзий!
Всички тези факти правят касовите апарати Daisy Tech най-предпочитаните и сред клиентите в България. Родните потребители споделят още, че избират продуктите на компанията и заради това, че те са изцяло съобразени и сертифицирани спрямо последните изменения в Наредба Н-18, които трябва да бъдат приложени до 31 март от всички регистрирани по ДДС и до края на юни - от останалите бизнесмени и търговци.
Подробности за това защо продуктите на Daisy Tech са предпочитани от над 2 милиона души в повече от 50 държави по света можете да научите на https://daisy.bg/.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.