• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Дарина Павлова залюби 35-годишен младок

Дарина Павлова залюби 35-годишен младок

/КРОСС/ Вдовицата на мафиотския бос Илия Павлов - Дарина, залюби 35-годишен младок, твърди таблоидът "Галерия".

Любовникът ѝ е бивш спортист и по ирония на съдбата се казва Илия, разкрива източник, близък до Веселата вдовица.

Именно името му било първото нещо, което грабнало Дарина Павлова. Впоследствие тя с изумление установила, че младият мъж има голяма прилика с покойния ѝ съпруг и по някои черти от характера. Младият Илия бил доста избухлив, но в същото време - изключително благороден.

Според изданието, което се позовава на приятели на Дарина, връзката им е напълно неангажираща засега и бизнес дамата има интимни отношения с още няколко мъже от различни кътчета по света.

"Веселата вдовица" никога не е била по сериозните връзки, коментира вестникът. Когато навремето се омъжи за Илия Павлов, бракът ѝ бе изненада за нейните близки. "Дарина е бохем, купонджийка и трудно се задържа при един мъж. Илия обаче я спечели", спомнят си семейни приятели.

Днес 55-годишната Павлова е с една идея по-улегнала, но това не се дължи на годините ѝ, а на здравословните проблеми, с които се сблъска миналата година. През лятото вдовицата се оперира от миома в Рим и доста се изплаши за здравето си. Дори хирургичната интервенция обаче не успя да притъпи апетита ѝ към "агнешкото".

Говори се, че освен 35-годишното си гадже у нас, Дарина въртяла двама младоци в Италия и един в САЩ, където вдовицата притежава няколко имота. С нито един от мачовците Павлова не се е появявала публично.

Последният мъж, с когото бе спрягана бизнес дамата, бе Джулио Берути. Двамата редовно бяха засичани по светски събития, не криеха топлите си чувства и в социалните мрежи. Поведението им погрешно бе възприето като флирт и Берути дълго време бе спряган за неин годеник.

След като Джулио се ожени за гаджето си Сандро Рубини, стана ясно, че между Дарина и хомосексуалистът е имало само приятелство.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Страшна новина!

18.01.2019 09:27:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.