• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Владо Даверов: Манипулирах манипулаторите заради бас

Владо Даверов: Манипулирах манипулаторите заради бас

/КРОСС/Писателят Владо Даверов е излъгал, че е бил бит, стана ясно след негово признание в ефира на НоваТВ. В разговор по телефона той бе категоричен, че никой не го е нападал. "Това беше чист рекламен трик и вие се вързахте", каза буквално писателят вчера сутринта пред медията.

Няколко часа по-късно в същия ефир той смени версията: "Преди около 7- 8 месеца, с един мой приятел от детинство се хванахме на бас, че мога да изманипулирам манипулаторите - това сте вие, медиите. И сме се хванали на една бутилка уиски, той си мълчи. Аз не съм добър актьор, но знам как да изградя сюжет и го изградих", обясни писателят.

Нападение все пак е имало, както се вижда от белезите на Даверов.

„Имам белег още, но това не е същественото. Аз го използвах просто, за да си довърша сюжета. Връщах се от Търново и бях купил на жена ми някакви деликатеси да се подмажа, че тя не ми позволява, нито децата ми, да пия алкохол, а бях изпил към стотина грама водка. Въобще не можах да разбера какво стана, те минаха за 10 секунди и заминаха и единствената ми загуба е, че каймата изчезна - предполагам, че съм я изпуснал", разказа още писателят.

Даверов се извини на издателя си затова, че го е въвлякъл в тази постановка.

„Изиграх го и него, защото иначе нямаше да участва автентично в спектакъла, но най-лошото беше, че и децата и жена ми ми се разсърдиха като разбраха, че и тях ги играя", каза още Даверов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Какво се занимавате с тоя пияндурник. Те и романите му като него!

21.11.2014 14:07:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.