• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

ДАЗД готви специална изненада за събитието „Д@!ЗДр“ на 1 юни

ДАЗД готви специална изненада за събитието „Д@!ЗДр“ на 1 юни

/КРОСС/ Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) е подготвила специална изненада за всички деца, които нямат възможност да посетят зала „Асикс Арена“, поради неочаквано големия интерес към уникалното влогърско събитие Д@!ЗДр“ на 01 юни. От Агенцията пазят в тайна каква е тя, но призовават децата да следят рубриката  „Пресцентър на сайта www.sacp.government.bg.

На Празника на детето ДАЗД организира първото по рода си влогърско събитие ще вземат участие едни от най-известните ютюбъри в България. Всички те имат стотици хиляди почитатели, които никога до сега не са били заедно на една сцена. За събитието са подготвени специални клипове, неизлъчвани до момента. Това ще се случи в зала „Асикс Арена“.

 Основната тема на събитието е как интернет да бъде безопасен за децата. Агенцията и новите любимци на стотици хиляди момчета и момичета – The Clashers, The Pact, Майко Мила! и Айде БГ обединиха усилията си, за да направят нещо иновативно и много полезно за всички малки и големи българчета. През последните два месеца известните ютюбъри работиха напълно доброволно по реализиране политиката на ДАЗД за постигане по-добра защита в глобалната мрежата на всяко дете.

„Д@!ЗДр“ е инициатива на председателя на Агенцията д-р Елеонора Лилова. Преди да поеме поста в ДАЗД, тя бе директор на едно от най-големите столични училища. Ежедневният контакт с поколения ученици й дават солидната подготовка да търси и намира най-прекия път до интересите на децата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.