• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната за 4 февруари

Предстоящи събития в страната за 4 февруари

/КРОСС/ *** София

От 09.30 ч. 2-ри състав на Софийски градски съд ще гледа дело срещу Мария и Свилен Велеви.

От 09.30 ч. 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа дело срещу Богдана Димитрова, Минчо Казанджиев и Тотка Симеонова с предмет безстопанственост в особено големи размери.

От 09.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа дело срещу Евгени Крусев с предмет – престъпление по служба.

От 10.00 ч. 12-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Младен Милков, Мария Тръвнева, Полина Тръвнева, Ценка Георгиева и Николай Николов за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 ч. 8-ми състав на Специализирания наказателен съд ще гледа дело срещу Цветан Василев и група с предмет организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 ч. 16-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Виктор Боцев и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.30 ч. 15-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Димитринка Фурнаджиева и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 до 13.00 в УМБАЛ „Св. Иван Рилски ще се състои безплатна консултация с д-р Рая Петрова (хематолог).

От 10.30 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Нуртен Хасан за производство по чл. 65 от НПК – молба за изменение на мярка за неотклонение.

От 11.00 ч. 16-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Александър Александров, Стефан Стефанов, Анатолий Хунев и други за изнудване.

От 13.00 часа в централата на ПП АБВ на улица „Врабча“ 23 от партията ще дадат пресконференция.

От 13.00 до 16.00 в УМБАЛ „Св. Иван Рилски ще се проведе безплатна консултация с д-р Божил Робев (онколог).

От 13.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа дело срещу Магдалена Иванова и група за длъжностно присвояване в особено големи размери.

От 14.00 ч. 7-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Румен Хаджиев и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 14.00 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Красимир Първанов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

*** Асеновград

Oт 11.00 ч. на гробището в града ще се проведе погребението на Йорданка Бижева – дългогодишен директор на ОУ „Отец Паисий“ - село Тополово.

*** Благоевград

От 11.00 пред паметника на Гоце Делчев ще се състои ритуал по поднасяне на цвете и венци по повод 148-годишина от рождението на революционера.

*** Българово

От 10.00 ч. в църквата „Свети Атанасий“ ще бъде отслужена заупокойна молитва в памет на убитите през 1878 година православни християни и жители на село Урум Еникьой (днешния град Българово).

От 11.00 часа по повод 142 години от освобождението на град Българово ще бъдат поднесени на цветя и венци пред паметната плоча и костницата в двора на църквата „Свети Атанасий“.

*** Варна

От 10.00 часа в стаята на общинския съветник в Общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Архитектура и градоустройство“.

От 13.00 часа в стаята на общинския съветник в Общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Европейски въпроси и международно сътрудничество".

От 14.00 часа в стаята на общинския съветник в Общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Собственост и стопанство".

От 16.00 часа в стаята на общинския съветник в Общината ще се проведе заседание на Постоянна комисия „Култура и духовно развитие".

От 19.00 ч. „Кармен –сюита“ и „Пахита“ ще бъдат представени в Държавна опера – Варна.

*** Гоце Делчев

В 12.00 часа пред паметника на Гоце Делчев на централния площад в града ще започнат честванията по повод 148-годишина от рождението на революционера.

*** Казанлък

От 17.30 ч. в Музея на фотографията ще бъде открита историческа изложба „Писма от Одрин“ със снимки на Генчо Стайнов от Балканската и Междусъюзническата войни.

*** Кюстендил

От 17.30 часа в залата на Възрожденското училище ще бъдат представени книгите „Културно – историческото наследство в периода на българското възраждане” на д-р Атанас Панчев и „Сакрално: чудесата близо до нас” на д-р Мариана Праматарова.

*** Пещера

От 17.30 ч. в галерия „Проф. Веселин Стайков“ ще бъде открита изложба от фотографии на Ваня Христова, представящи красотата на българската носия от всички фолклорни области на страната.

*** Пловдив

От 09.00 ч. в 10 зала на Окръжен съд – Пловдив ще бъде разгледано дело срещу срещу подсъдимите Борис А. и Григор Ал.

От 09.30 ч. в зала 2 на Районен съд – Пловдив ще бъде разгледано дело срещу Р.Н. и срещу В.К.

От 10.00 ч. в зала 1 на Апелативен съд – Пловдив ще бъде разгледано дело по повод протест срещу присъда на Окръжен съд – Пловдив.

От 15.00 ч. в зала 1 на Районен съд –Пловдив 22-ри наказателен състав ще разгледа дело срещу Г.Г. – зам. кмет на р-н „Западен“ при Община гр.Пловдив, обвинен затова, че в качеството си на длъжностно лице - управител в „Кризисен център за деца“ – гр.Пловдив, е присвоил чужди пари в общ размер от 4118,11 лв.

От 09.30 часа министър Красимир Вълчев щее бъде в Първо основно училище „Христо Смирненнски“ в Провадия, а в 10.30 часа – в Професионалната гимназия по селско стопанство „Земя“.

*** Русе

От 11.00 ч. в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия.

*** Сливен

От 08.30 ч. на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен ще се провеждат огневи стрелби.

*** Стара Загора

От 11.00 ч. в Оперен театър ще бъде представен спектакълът за деца "Макс и Мориц".

От 19.00 ч. в Драматичен театър ще гостува ДТ „Стефан Киров“ – Сливен“ с „Непоправимо“.

*** Шумен

От 10.00 часа, в зала 203 на общината ще има брифинг на тема: Пети национален конкурс „Децата на България пеят, танцуват, рисуват“.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.