• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Майката на убитото дете от Русе също е била бита от бащата

Майката на убитото дете от Русе също е била бита от бащата

/КРОСС/ Майката на убитата в Русе Пламена е съсипана. За последно жената е видяла децата си миналото лято. Сега й се е наложило да види мъртвото тяло на 7-годишното си момиченце. Нейният живот е по-тежък, отколкото на повечето хора. 

Самата тя разказва пред Нова тв, че е била малтретирана и физически, и психически от бащата на децата й Пламен. В продължение на години обаче нито една институция не обърнала внимание на проблема й. Затова сега тя не иска да показваме лицето й, защото я е страх. Страх я е да не загуби и новото си семейство, страх я е и от това как хората ще приемат историята на живота й.

Едва 19-годишна Деница се обвързва до живот с 13 години по-възрастния от нея Пламен. Сключват брак през 2006 година, а няколко месеца по-късно се ражда първата им дъщеря - Пламена. Сега, осем години по-късно, Деница определя брака си с Пламен като грешка, защото още тогава самата тя е била пребивана от него.

Деница твърди, че е подавала жалби за побоите в полицията, но от там й обяснили, че не могат да се намесват в домашни проблеми. Показа и документ - лекарски преглед, който констатира, че заради преживяно физическо и психическо насилие Деница е развила депресия. Въпреки това през 2010 година в семейството се ражда второ дете - Десислава.

Пламен и Деница се развеждат през 2011 година по взаимно съгласие. Русенският съд дава родителските права върху двете момиченца на Пламен. Деница разказва, че е загубила правата върху двете си деца, защото е нямала апартамент и постоянен доход.

Години след развода си с Пламен Деница е намерила ново семейство в град Септември. Намерила е мъж, който я обича и свекърва, която се грижи за нея. Избягала е далеч от Русе и е разказала само на мъжа си тежката история на живота й. Страх я е, че ако близките му разберат истината за нея, може да загуби и новото си семейство, а така загубите в живота й ще станат твърде много.

След смъртта на голямото си дете Деница не знае какво да прави. Голямото й дете го няма, а малкото е настанено в дом за деца, лишени от родителски грижи. Страда от загубата, но казва, че няма финансовата възможност да вземе при себе си малката си дъщеря Десислава. Надява се родителите й в село Красен да поемат грижите за малкото момиченце.

Така животът на 26-годишната Деница стига до тук - в апартамента под наем в град Септември и с трагедията да загубиш завинаги детето си, което не си виждал от близо година.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.