• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Футбол и приключения за усмихнати деца и заети родители

Футбол и приключения за усмихнати деца и заети родители

/КРОСС/ През делничните дни от летния сезон спортна база „Бояна“/Академия "Витоша" организират забавен спортен лагер за деца на възраст между 7 и 13 години. Основна част от програмата е отредена за футболни игри, мачове и прохладни разходки в планината с инструктори и водачи. Фитнес треньорът и участник в Сървайвър Станислав Илиев - Финдо ще води специални занимания по оцеляване в планината със съвети и игри, а трасето за горски преходи вече е подготвено и очаква малчуганите.

Лагерите ще се провеждат всяка седмица до 25 август, цената е 170 лв. на седмица и включва не само заниманията, но и обяд и междинна закуска с плодове. В програмата се предвиждат още гледане на записи на култови мачове на България, шах, спортни викторини и научна лаборатория със забавни фокуси и химични загадки. За пътуването на участващите деца има две възможности - организиран транспорт всеки ден от и до Национален стадион „Васил Левски", както и приемане на децата всяка сутрин преди 10:00 часа направо на ул. „Асен Георгиев" 31. Местата са ограничени, а записванията вече са активни на телефон 0889 304505 или на academyvitosha@gmail.com.

Спортна база „Бояна" е една от най-новите футболни локации в София. Разположен в едноименния квартал с уникална гледка към столицата, комплексът разполага с два футболни терена, съблекални, фитнес и възстановителен център, както и кафе-ресторант с детски кът и панорамна тераса. 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.