• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Мтел подкрепя за шеста поредна година технологичната конференция DigitalK 2017

Мтел подкрепя за шеста поредна година технологичната конференция DigitalK 2017

/КРОСС/ Дигиталната трансформация на пазарите, иновации, технологиите отвъд смартфоните и предприемачи - това са четирите основни фокуса на тазгодишното издание на технологичната конференция DigitalK 2017. Тя се организира от вестник „Капитал" и инвестиционните фондове LAUNCHub и Neveq, а Мтел подкрепя като генерален спонсор събитието за шеста поредна година.

„За нас е голяма чест и удоволствие да подкрепим форум като DigitalK, който насърчава иновациите в региона", заяви Тодор Ташев, старши директор „Мрежа и услуги" в Мтел. „Нашата индустрия се променя все по-бързо и възможността да сме част от това събитие и да обменим и чуем нови идеи и тенденции е много ценно за нас."

Тази година на една от най-влиятелните технологични конференции в Югоизточна Европа ще присъстват над 60 лектори от бизнес лидери като Apple, LEGO, Gartner, VMware, Progress Software, SAP, Google, BBC и много други. DigitalK 2017 традиционно е ориентиран и към стартъпите, като тази година на събитието са поканени над 50 инвеститора, а за поредна година ще се организира и специално състезание между стартиращи компании. Младите предприемачи ще могат да присъстват на различни семинари, в които световноизвестни специалисти ще им помогнат да развиват своите бизнеси още по-успешно.

DigitalK е технологична конференция, която се провежда за седми пореден път в София. Тя е една от водещите събития в Югоизточна Европа, която събира заедно повече от 2 500 предприемачи, инвеститори, маркетинг визионери, бизнес лидери и стартъпи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.