• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

"Спомен за "НЛО" с песните на Стефан Димитров

"Спомен за "НЛО" с песните на Стефан Димитров
Концерт-спектакълът в зала 1 на НДК ще ни върне в 90-те години

/КРОСС/ Спомен за "НЛО" с песните на Стефан Димитров е концертът-спектакъл, който ще ни върне в 90-те години на 20 декември от 20 ч. в зала 1 на НДК.

Песни и скечове ще прозвучат в изпълнение на познатите актьори от легендарната формация - Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро и с участието на Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и младата актриса Ева Данаилова.

Идеята за спектакъла е на композитора Стефан Димитров, като освен с неговото лично участие на сцената, музиката му ще звучи в осъвременени аранжименти, направени специално от Евгени Димитров-Маестрото и Ку-ку бенд. Публиката ще се наслади на живото изпълнение на хитове като "Канада", "Адвокате", "Свако Цако", "Партии любими" и много други, с великолепните текстове на Живко Колев и Недялко Йорданов.

Спектакълът е по сценарий на Димитър Стоянович и освен обичани скечове като "Тримата в кухнята", "Професор Гучев", "Пресцентър на МВР" и други, актьорите ще представят и нови актуални теми в специално написани за концерт-спектакъла актьорски етюди, режисирани от Лъчезар Аврамов.

Димитър Стоянович разкри на специална пресконференция, че идеята е да се отдаде почит на едно голямо събитие в българския културен живот.

Стефан Димитров, който е композирал, по неговите думи, над 60 песни за "Клуб НЛО", издаде, че е написал нова, която ще бъде изпълнена в края на концерта. Повечето песни са създадени преди 20 години с надеждата, че някога нещата в България ще се оправят, но се оказва, че те стават все по-актуални, отбелязва Георги Мамалев.

Музиката на Стефан Димитров е основното в концерта, но ще играем и любими скечове, някои от които са актуализирани, допълва Антон Радичев.

С този проект екипът се завръща във времето на качествените хумористични предавания, с които поколението на 90-те години и техните деца имаха щастието да израснат. Общата цел и мисия е да провокираме отново интереса към качественото забавление и свободните форми на изразяване, посочват организаторите на спектакъла.

"Спомен за "НЛО" се осъществява с подкрепата на Столичната община.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.