• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

След 17 години: Селин Дион отново на върха (Видео)

След 17 години: Селин Дион отново на върха (Видео)
Новият й албум оглави класацията на Billboard

/КРОСС/ Селин Дион отново може да се похвали, че е номер едно. Канадската изпълнителка се изкачи до първото място в класацията на Billboard 200 за най-добри албуми през годината. Това е петият път, в който Дион се намира на върха, но първи от 17 години насам.

Албумът ѝ „Courage“ беше пуснат на пазара на 15 ноември и досега са продадени над 113 хиляди копия само в Америка. За последно Дион беше на върха през 2002 година с „A New Day Has Come“.

„Courage“ е и първият англоезичен албум на изпълнителката след „Love Me Back to Life“, излязъл през 2013 година. Изпълнителката се похвали и в социалните мрежи, където сподели снимка със заглавието от Billboard.

„Много съм благодарна на всички, текстописците, продуцентите и музикантите, които споделиха невероятния си талант с мен. Благодаря и на страхотните фенове за невероятната им подкрепа. Не знаете колко много значи това за мен. Обичам Ви“, написа Селин в Инстаграм на английски и френски. 

Класацията Billboard 200 нарежда най-популярните албуми на седмицата в САЩ, базирайки се на продажбите в страната. С „Courage“ Дион успява да се изкачи до първото място в три последователни десетилетия. Това я прави четвъртата изпълнителка, която може да се похвали с подобно постижение. 

Чакането от 17 години обаче я прави жената, която има най-голяма пауза между два албума на първо място. Преди това Уитни Хюстън държеше рекорда със 16 години и 4 месеца между песента към филма „The Bodyguard“ и записа ѝ „I Look To You“. 

С „Courage“ Дион вече има 13 албума в топ 10 на Billboard 200. Първото ѝ „посещение“ в класацията е през 1994 година с „The Colour of My Love“.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.