• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Пощите с нов шеф

Пощите с нов шеф

София /КРОСС/ Министърът на транспорта информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова назначи за главен изпълнителен директор на „Български пощи" ЕАД Станислав Дочев. Той има дългогодишен опит в сферата на логистиката, а от 2010 г. работи в държавното дружество. Заемал е поста заместник-изпълнителен директор на Български пощи, а в периода 05.2012 - 02.2014 г. е директор на „Специализирано поделение" EMS/BULPOST, което отговаря за куриерските услуги. Завършил е испанска филология в СУ „Св. Климент охридски" и има придобита магистърска степен по външна търговия и право в Института за следдипломна квалификация към УНСС. Владее испански, английски и руски език.
С друга заповед на министър Николина Ангелкова, Николай Найденов е включен в състава на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ" ЕАД. Той заема мястото на Анелия Крушкова.
Николай Найденов е юрист, като последователно е работил в Министерството на правосъдието, Министерството на вътрешните работи и „Информационно обслужване" АД. В периода 2013 - 2014 г. е заместник-председател на борда на директорите на „Холдинг БДЖ" ЕАД. Завършил е право в Академията на МВР. Има две магистратури - „Финансов и банков мениджмънт", придобита в Института за следдипломна квалификация към УНСС и „Управление и развитие на човешките ресурси" - в Нов български университет. Владее английски и руски език.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Накратко- нови ГЕРБерски Калинки. От третото правителство на ГЕРБ какво може да очаквате? Чистки! Довчера ревяха че чистили Калинките днес си постават други! Този разбира от Поща ама други път! Този е от шайката на първия директор на Пощата назначен от ГЕРБ- Лайнара Керемедчиев! Теглиха заеми. Крадоха от обществените поръчки и ебаха мамата на Пощата. Пощата няма да се оправи заради тях -никога. Само знаят да съкращават хора вместо да си размърдат задниците и търсят работа за пощата! Некадърни но крадци!

22.08.2014 20:55:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.