• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

DJAIKOVSKI и S.A.R.S. се включват в Love CHange Music Festival

DJAIKOVSKI и S.A.R.S. се включват в Love CHange Music Festival

/КРОСС/ Моrcheeba и The Sweet Life Society откриват на 2 септември, а билетите влизат в продажба от днес

С Мorcheeba в оригинален състав и The Sweet Life Society /на 2 септември/ и DJAIKOVSKI и S.A.R.S. /на 3 септември/ - новият Love CHange Music Festival очаква меломаните в края на лятото в Ловеч! Във втората вечер на музикалното събитие /на 3 септември/ на сцената в Парк бившата казарма ще видим на живо електронният гуру от Македония - DJAIKOVSKI с банда на живо и вокалистката Rachel West. Хедлайнер на вечерта ще е сръбската поп-рок банда - S.A.R.S., добре позната и обичана от феновете у нас.

Вече е известна и пълната музикална програма на събитието. Наред с международните участници, в него ще се включат и едни от най-популярните български групи и артисти - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър "Ловеч", No Project Band. Програмата с участниците по дни можете да видите по-долу.

Билетите за Love CHange Music Festival влизат в продажба от днес /20 юни, вторник/. Те могат да се закупят от системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна. В това число: в Билетен център НДК, Билетна каса на "Арена Армеец", магазини "Техномаркет", бензиностанции ОМВ, Български пощи и други.


Цената на билетите е както следва:

• Билет за Ден 1 - 02.09.2017, събота: 30 лв. / в деня на събитието: 35 лв.
• Билет за Ден 2 - 03.09.2017, неделя: 25 лв. / в деня на събитието: 30 лв.
• Групов билет за двата фестивални дни: 40 лв. / в деня на събитието: 45 лв.

Ето и програмата с участниците в събитието по дни:

Ден 1 - 2 септември /събота/ Ден 2 - 3 септември /неделя/

MORCHEEBA S.A.R.S.
The Sweet Life Society DJAIKOVSKI ft. Rachel West
Мастило Kottarashky & The Rain Dogs
Ruth Koleva Live Band Шкода
Plastic Bo. VS Духов оркестър Ловеч
No Project Band

Първото издание на Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември в Ловеч ще предложи на гостите си прекрасна музика и незабравими преживявания. Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят разнообазни и атрактивни забавления по време на уикенд фестивала. През деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите.


* * *

DJAIKOVSKI

С изключително успешната си кариера през последните 20 години, роденият в Македония DJAIKOVSKI (Кирил Джайковски) без съмнение е най-популярният артист в електронния жанр на Балканите. Музикалната критика го определя като пионер в съчетаването на балканските етно ритми с модерното денс звучене, а също и като един от най-талантливите композитори на филмова и театрална музика. Наричат го „гений", „екзотичен талант" и „алхимик на звука", който прави с музиката си неща - абсолютно невъзможни за други музиканти. Фантастичните му продукции завладяват съзнанието и карат публиката да трепти и да танцува във вълшебен транс.
На сцената DJAIKOVSKI излиза с жив бенд музиканти и гост-вокалисти от цял свят. Артистът е на турне и му предстоят участия в някои от най-големите музикални фестивали в Европа. На 3 септември българската публика ще го види на сцената на Love CHange Festival, където DJAIKOVSKI пристига с новата си вокалистка - Rachel West. Според критиците, Rachel West е следващото голямо MC име на световната сцена, а в България ще я видим и чуем за първи път. Младата поп-соул певица гордо носи славата на едно от най-големите музикални открития на 2016 г. Изгряващата звезда започва да композира едва 10-годишна, а нейни идоли са Нат Кинг Коул, Джъстин Тимбърлейк, Дрейк и Адел. Между 2011 и 2013 г., Rachel West записва беквокали за артисти, като Риана и Джеси Джей. Със сериозен опит особено от работата си с най-добрите в бранша, в края на 2014 г. Rachel West издава своя първи албум - "Aurum". Той се превръща в истинска сензация и я изстрелва на върха за една нощ. През последните две години тя дели една сцена с големи имена като Tinashe, Young Thug, Wale и Lupe Fiasco, а публиката остава прикована от страхотната й енергия и специфичен глас.

* * *

S.A.R.S

Спечелили сериозна популярност в България след честите си гостувания у нас, сръбските S.A.R.S определено са си спечелили славата на любимци на публиката. Те са сред най-актуалните групи на Балканите, които събират и радват хиляди фенове на концертите си на живо. Многократно са канени за участия в цяла Европа, а наскоро имаха турне в Австралия.

S.A.R.S. имат 6 студийни албума, а клиповете и концертните им изпълнения в You Tube се радват на десетки милиони гледания.

Очаквайте още новини и подробности за Love CHange Music Festival.

Присъединете се и следете събитието във Facebook - ТУК.

Билети можете да намерите - ТУК.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.