• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Домусчиев: Марселиньо не е по-слаб играч от Кристиано Роналдо

Домусчиев: Марселиньо не е по-слаб играч от Кристиано Роналдо

/КРОСС/ "Трудно е, Реал играха с повече от 11 души", каза собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев след 1:2 от Реал Мадрид.

"Тъжен съм, защото пак видяхме, че светът на богатите не е за за нас, бедните. Продължаваме да преследваме целите си, а те са - победи над Ливърпул и Базел. Борбата ни е за второто място. Аз знаех, че момчетата ще играят добре. Говорихме си на обяд, че от този мач няма какво да загубим, а само можем да спечелим. Знаех, че резултатът срещу нас няма да е галактически. Стана ми много болно за момчетата - играят добре, а губят. След мача отидох до автобуса на отбора, а отпред фенове ми искаха автограф. Казах им "Извинете, аз не съм играл". Мисля, че спечелихме симпатиите на много хора", добави Домусчиев.

За него всички играчи са като деца, а Марселиньо в очите му е не по-слаб играч от Кристиано Роналдо. Босът призна, че Шампионската лига е превзела мислите на футболистите и на тях просто не им се играе в родното първенство.

"Очаквам обаче да си изкараме яда върху Славия", каза още Домусчиев. Той сподели също, че хората от Реал са останали много доволни от гостоприемството, което им е било оказано в България.

"Аз по принцип съм добър домакин като всеки българин. Българите сме така - може да гладуваме после една седмица, но за госта ще извадим всичко на трапезата", допълни собственикът на Лудогорец пред ТВ7.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Този Домусчиев явно се е взел на сериозно.......Ако това е общото поведение на отбора.........явно го чака голям бой........

02.10.2014 23:07:48

Анонимен

Този Домусчиев явно се е взел на сериозно.......Ако това е общото поведение на отбора.........явно го чака голям бой........

02.10.2014 23:07:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.