• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Т. Дончева: Захариева е назначена, защото ще се сработи с Цацаров

Т. Дончева: Захариева е назначена, защото ще се сработи с Цацаров

/КРОСС/ Екатерина Захариева е част от бизнескръга, овладял властта. Г-н Борисов такива си ги избира. Вие си отговорете дали той иска съдебна реформа. Новият правосъден министър е предназначена да уплътни поста, за който ГЕРБ нямат човеци. Може и да й дадат пет папки, но момичето няма възгледи, затова и не го мъчете. То е назначено, защото е администратор и ще се сработи с Цацаров и няма да го закачат. Нейният съпруг е свързан със строителния бизнес, ще бъде вързан със Столична община, с претенциите за мястото на Петър Диков - ако не той, то хора от неговия кръг, каза председателят на „Движение 21" Татяна Дончева в интервю за ВTV.

„Екатерина Захариева е завършила в Пловдивския университет. След завършването има две години като адвокат, след което става юрисконсулт", посочи Дончева. „Кой адвокат става юрисконсулт?", попита тя.

„Оттам нататък е била юрисконсулт на едно министерство, после - човек от екипа на Плевнелиев, защото съпругът й е личният архитект на Плевнелиев в строителната му фирма, и след това, в това си качество - два пъти служебен министър. Никога не е била в съдебна зала, не се занимава с такива работи. За всичко останало може да си осигури сертификати", заяви Т. Дончева.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Какъвто Плевнелиев, такъв и екипа му. Да ни е честито. Ха-Ха-Ха!

20.12.2015 11:14:01

Анонимен

Първо трябва да се уточни: Кой се натиска и слугува на Цацаров, за да си мълчи и не го преследва за противозаконната му дейност...и до днес! Конституционните промени са ФУНДАМЕНТАЛЕН ПРОБЛЕМ, КОЙТО ПОЗВОЛИ В МИНАЛОТО ПРЕСТЪПНОСТТА В ДЪРЖАВНИЯТ АПАРАТ ДА ДОБИЕ ЧУТОВНИ, ПОТРЕСАВАЩИ РАЗМЕРИ ! Захариева трябва да търси помощ и съдействие от доказани ЕВРОПЕЙСКИ КОНСТИТУЦИОНАЛИСТИ, а не със спуснати с парашут ПРОВИНЦИОНАЛИСТИ !

19.12.2015 12:15:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.