• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Бащата изнасилвач пускал порно на дъщеря си, тя споделила за гаврите с класната

Бащата изнасилвач пускал порно на дъщеря си, тя споделила за гаврите с   класната

/КРОСС/ 40-годишният музикант и учител Стоян Владев обяснил пред съда в Стара Загора, че е правил секс с дъщеря си, за да я подготви за живота и твърдял, че не е използвал сила за това, пише "24 часа". Той беше
задържан в четвъртък по сигнал на майката, с която са разделени. Гаврите продължили 3 г. Стоян изнасилвал детето си, когато то било при него. Сега момичето е на 13 г.

Преди раздялата на родителите, които са музиканти, те живели няколко години заедно с детото в Англия. Там Стоян пускал на дъщеря си редовно порнофилми, станало ясно в съда. Бащата започнал да посяга на дъщеря си след завръщането им от Острова, когато с майката се разделили. Като баща, който е признал детето си, Владев имал право през почивните дни дъщеря му да живее при него. Дори малко преди да бъде арестуван миналия четвъртък, той бил с дъщеря си на море.

Майката научила какво се случва с дъщеря ѝ едва преди 2 седмици. Момичето неочаквано пропушило цигари. Първо споделило проблема с класната си ръководителка, която съобщила на майката.

Заседанието на Окръжния съд в Стара Загора протече при закрита врати заради изнасянето на интимни подробности от живота на детето. На него Стоян Владев бил защитаван от служебен адвокат. Той поискал домашен арест с аргумента, че вече проумял извършеното от него, но трябвало да се грижи и за стария си баща.

Думите му звучали подредено, но съдът назначи психиатрична експертиза, която да покаже дали е нормален и дали може да носи отговорност пред закона. С детето ще работят психолози.

Първо Стоян Владев бе обвинен от Районната прокуратура в Казанлък за това, че в периода май 2016 г. до февруари 2019 г. се е съвкупявал с 13-годишната си биологична дъщеря, като използвал положението си на надзорник на детето. По това обвинение той можеше да получи до 8 г. затвор. В хода на разследването обаче станало ясно, че бащата понякога използвал и сила, за да принуди ненавършилата 14 години девойка да прави секс с него - нещо, което той отрече. Юристи обясниха, че това прави деянието по-тежко, което наложило в събота делото да бъде преместено в Окръжната прокуратура в Стара Загора. При новите обстоятелства на Стоян Владев е повдигнато обвинение, което може да го изпрати зад решетките за период между 10 и 20 г.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.