• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Четирима души са загинали при верижна катастрофа между 11 автомобила в Пазарджик

Четирима души са загинали при верижна катастрофа между 11 автомобила в Пазарджик

/КРОСС/ Катастрофа с 4-ма загинали на място е станала днес сутринта между селата Звъничево и Братаница в Пазарджишка община, съобщи за „Хоризонт" инспектор Петър Соколов от Пътна полиция.

Инцидентът е станал при сблъсък на леки автомобили лада и пежо на третокласен път.  

В болница е транспортирана тежко ранена жена, за която има опасност за живота.

Сигналът за него е получен в Пътна полиция около 7 часа. Загинали са двама от пътниците в ладата и двама от пежото. Ранената жена е пътувал в ладата. Причините за инцидента се изясняват, каза инспектор Петър Соколов, като предположи, че това може да са пътните условия и несъобразената скорост.

Той призова водачите много внимателно да подбират скоростта и дистанцията в натовареното движение за празниците. Според говорителя на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов тежката катастрофа е станала тази сутрин около 7.00 часа. Сблъскали са се четири превозни средства. На мястото на инцидента незабавно са пристигнали екипи на пожарната, полицейски патрули и линейки. 

ПТП-то е било в район, който не е опесъчен. За случилото се е допринесла и тежката мъгла, признават от Пътна полиция.

„Пристигайки, спасителните екипи са установили верижна катастрофа между четири леки автомобила. В резултат на сериозния сблъсък четирима от пътуващите в автомобилите са починали на място. Трима са транспортирани от екипи на „Спешна помощ“ в МБАЛ - Пазарджик, като състоянието на единия от тях към момента е много тежко. За изваждането им от силно деформираните автомобили се е наложило използването на режещи инструменти от пожарникарите. На мястото се извършва оглед от дежурна група при РУ - Пазарджик, изясняват се причините довели до тежката катастрофа“, уточни Стоянов, цитиран от Фокус. 

Временно е ограничено движението по път II-84 Звъничево - Велинград в участъка Звъничево - Вaрвара поради ПТП. Обходен маршрут: по път III-8402 с.Вaрвара - Септемврийски ханчета . 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

20 загинали "апи", 4 загинали "апи"! До кога бе! Убийци!

22.12.2018 10:45:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.