• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Джамбазки поиска разследване на Искров и на хора от ДПС заради КТБ

Джамбазки поиска разследване на Искров и на хора от ДПС заради КТБ

/КРОСС/ „Още няма подписи върху наше споразумение с ГЕРБ. Има обсъждане на важни промени за държавата. Мотивът ни да избягваме излъчването на политически лица за министри е проста - това ще изглежда в очите на обществото като сделка. Ние ще участваме в управлението, подкрепяйки конкретни политики, които смятаме за важни, а не чрез министерски постове." Това заяви в сутрешния блок на БНТ Ангел Джамбазки от ВМРО, част от „Патриотичния фронт".

Той бе категоричен, че и във ВМРО, и в НФСБ има хора, които биха били добри министри, но тяхната формация на този етап не иска да влиза директно в управлението.

Въпреки това, че Патриотичният фронт няма да излъчи министри, Джамбазки заяви, че предизборните обещания на ПФ ще влязат в съвместната програма за управление с ГЕРБ.

„Ние настояваме Касим Дал и Корман Исмаилов по никакъв начин да не участват в управлението. Това искаме да договорим с ГЕРБ. Те ще бъдат в парламента, но ние искаме да не назначават министри и да няма техни хора в управлението. Никакво желание нямаме да работим с тях, защото смятаме, че работят в името на чужди интереси ", каза още Джамбазки и добави, че ДПС от своя страна трябва да бъде разформирована.

По казуса с „КТБ" Джамбазки бе категоричен, че управителят на БНБ Иван Искров трябва да бъде разследван, тъй като банковият надзор „очевидно не си е вършил работата". "По тази тема сме единодушни с ГЕРБ".

„Трябва да се разследва и ролята на ДПС в този случай, защото тази партия седи в основата на тази атака", подчерта той.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ние пък искаме Цацаров и Искров да осветлят финансирането на евродепутатската кампания на коалицията ББЦ-МВРо! Да знаеме колко ни струва побългареното от БКП евро-консерваточе Джамбазе-менгян Конекрадски!

25.10.2014 11:48:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.