• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Стартират изложенията, посветени на текстилната индустрия, печата и рекламата

Стартират изложенията, посветени на текстилната индустрия, печата и рекламата

/КРОСС/ ТМТ Експо и COPIS ще се проведат от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център

От 2 до 4 октомври Интер Експо Център отваря вратите си за изложенията, посветени на текстилната индустрия, печата и рекламата – ТМТ Експо и COPIS. Събитията, провеждащи се паралелно на обща площ от 9000 кв.м., предоставят платформа за среща на професионалистите в двата бранша, които могат да обменят идеи, опит и контакти, и да развиват бизнеса си.

Печатът и рекламата разкриват възможностите си на изложение COPIS

Събитието дава възможност за проследяване на нови продукти, високоефективни технологии и последните тенденции в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама, Това ще бъде 7-о издание на COPIS – единственото в България B2B изложение, посветено на печатната и рекламната индустрия. Над 120 директни изложители, 25% от които – чуждестранни, ще разположат щандовете си на площ от 4500 кв.м. Фирмите са от България, Германия, Румъния, Полша, Чехия, Унгария, Китай.

COPIS ще разкрие възможностите на високите технологии в сектора. Ще бъдат демонстрирани принтери за директен печат върху текстил. Браншът ще се запознае и с последните тенденции при широкоформатния дигитален печат. Секторът ще разбере и кои са последните технологии за създаването на успешна реклама, както и кои са правилните материали, аксесоари и подходи при създаването на корпоративна идентичност.

                   

За първи път: ТМТ Експо – изложението за текстил, машини и технологии в текстилната индустрия

През тази година текстилната индустрия се сдобива с нова професионална платформа. Това е международното изложение за текстил, машини и технологии в текстилната индустрия ТМТ Експо. Участие ще вземат фирми от България и чужбина, развиващи дейност в проектирането и производството на текстилен дизайн и текстилни продукти, технологиите и автоматизацията, производството на прежди и платове, дигитални печатни технологии и технологии за кроене, интериорни текстили, свързващи и закрепващи материали,  аксесоари, специализиран софтуер и други.

ТМТ Експо провокира интереса на производителите на тъкани, български и чуждестранни инвеститори, представители на конфекционното и трикотажното производство, производители на нетъкан текстил, преработватели на текстилни и гъвкави материали, представители от сектора на услугите, дистрибутори и търговци, инженери, механици, технолози, посетители от научноизследователски институти и университети, професионални училища. В рамките на изложението ще се проведе и 20-а Националната текстилна конференция „Традиции и иновации в текстила и облеклото“, която ще събере професионалистите в банша и ще постави на дневен ред актуалните проблеми в сектора.

Актуални новини за ТМТ Експо и COPIS 2018 ще откриете на tmtexpo.bg и copi-s.com.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.