• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Нова година на плажа

Нова година на плажа

/КРОСС/Туроператори се надпреварват в предложенията си за най-екзотичните места, където може да прекарате коледните празници или да посрещнете Нова година. 

За първо място сред съблазнителните местенца е един от най- популярните и красиви острови в света - Пукет.

Този период е най-подходящ за посещението на уникалните остров Пи Пи и небезизвестния плаж Ао Мая, острова на Джеймс Бонд, Краби, Симилановите острови и много други, където човек може да се излежава на плажа, да язди слон в джунглите или да се отдадете на малко повече адреналин и да се спуснете с рафтинг по течението на някоя от реките. 

За гмуркачите препоръчат екскурзия до остров Ко Липе и Пукет Фентази Шоу, където, за съжаление, снимки не са разрешени.

Акцент в програмата е космополитният град - държава Сингапур със своите модерни небостъргачи и стари квартали едновременно. И всичко това - заобиколено от екзотични животни и растения. 

Друга топла дестинация е Антигуа.

Антигуа впечатлява с ослепителните си над 350 екзотични плажа и дълбоко врязаните в сушата заливи. Екзотичните коралови рифове са почти непрекъснати и обграждат острова, като правят мястото перфектно за гмуркане. Присъствието на 200 годишното укрепление на Нелсън показва, че в миналото това е било база на Британската империя, а в днешно време множество ресторанти и барове са разположени на тези места, като са реставрирани изцяло.

Всяка година, тук се събират яхти от цял свят за своята екзотична почивка, както и, за да се състезават в една от най-престижните фрегати - Ролекс Трофи, а елегантните хотели, разположени из заливите правят Антигуа едно от най-привлекателните и екзотични места из Карибите за изключителна почивка.

Още едно от предложенията - прекрасните плажове и изобилие от аткарции в Патея и кораловия остров Лан.

айланд е една от най-атрактивните туристически дестинации в света. Годишно се посещава от 12 милиона туристи, а броя на посетителите непрекъснато нараства. Трагедията с вълната цунами, която на 26 декември 2004 г. помете крайбрежните участуци на Тайланд нанесе катастрофални щети върху местния туризъм, но днес страната, колкото и учудващо да звучи, благодарение на усърдието и старанието на местните жители успя да отърси и възстанови от този ужас!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.