• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Александър Симов: Елена Йончева е символ на енергията за борба с корупцията

Александър Симов: Елена Йончева е символ на енергията за борба с корупцията

/КРОСС/ "БСП избра великолепен водач на листата си. Елена Йончева е символ на нещо ново, на енергията за борба с корупцията. За това и хората я харесват и подкрепят". Това заяви пред bTV народният представител от ПГ на "БСП за България" Александър Симов. На въпрос за повдигнатите обвинения към нея от страната прокуратурата, той отговори: "Елена е с повдигнати обвинения, защото се опитват да й запушат устата. Шайката, както нейни членове я определят, която управлява сега България не може да понесе нейните разкрития"
По думите му с Елена Йончева БСП има сериозни шансове да спечели евроизборите и затова не трябва да се позволява заради отделни личности партията да изглежда разединена. "БСП е консолидирана. Резултатът от изборите неприятно ще изненада всички които сега твърдят, че не е", категоричен бе той.
Александър Симов коментира, че предложението на Станишев Националният съвет да избере и двамата с Елена Йончева едновременно, не е било прието добре от голяма част от членовете му. Според него причината е, че може би е било тълкувано не като предложение, с което да се постигне обединение на партията, а по-скоро като предложение за сделка. "Само след няколко седмици ще се проведе отново заседание на Националния съвет на партията, на което ще бъдат избрани и останалите в листата на левицата", допълни той.
Симов отхвърли твърденията, че изборът в неделя не е бил честен. "Това е реалният избор на Националния съвет на БСП и резултатите са достатъчно красноречиви. Сблъскаха се две политически тенденции и едната победи, няма нищо по-нормално. Реалната демокрация работи при нас, има реален процес по избор", каза още той.
Александър Симов подчерта, че твърденията за настроения в БСП срещу ПЕС не са истина: "Това, че не сме съгласни с конкретни политики на ПЕС и заявяваме твърдо своите позиции, не означава нищо подобно. Означава само, че ние не сме ГЕРБ и не приемаме всичко, което ни се спусне, както правят те с ЕНП", заключи Александър Симов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Така трябва да се говори за оперетата лице на заем.

19.03.2019 12:31:05

Анонимен

Симе,ква енергия струи от Ленчето бе ? Ай стига !

19.03.2019 10:01:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.