• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Емил Райнов: Дошло е времето за Агенция за Северозапада

Емил Райнов: Дошло е времето за Агенция за Северозапада

/КРОСС/За Монтана има какво да се направи. А хората, в края на краищата, не искат чак толкова много. Искат нормални човешки неща - хляб, работа, да знаят, че децата им имат къде да учат, че има техните бащи и майки къде да се лекуват. Ние трябва да го направим това. И БСП е единствената социална партия, която винаги е защитавала интересите на хората.

Това заяви в интервю за ИА КРОСС Емил Райнов, водач на листата на Коалиция "БСП - лява България" в Монтан.

Емил Райнов е разочарован от решението на служебния кабинет да извади региона от осигурените европейски пари за изграждането на пътя Дунав мост 2, Монтана-Враца-Ботевград-Кулата, който се очаква да съживи Дунав мост 2. Но пък е оптимист що се отнася до законодателното решение за така наречената Агенция за Северозапада.

Отдавна е коментирано, но мисля, че сега вече наистина му е дошло времето - да се изгради една агенция, която именно с това да се занимава, с проблемите на Северозапада, заяви кандидатът за следващ мандат като народен представител. По думите му една такава институция, вероятно подчинена на МС, ще подпомогне за осигуряването на нови работни места, отново да заработят предприятията във Враца, Монтана, Видин.

Има какво да се направи, категоричен бе Емил Райнов.

Като зам.-председател на Комисията по здравеопазване в 42-рото НС, Емил Райнов изрази надежда следващият парламент да започне с проблемите в здравеопазването, но да не приключи с темата здравеопазване.

Тоест, в бъдещия парламент наистина трябва да се постигне един строг обществен, политически, професионален консенсус дори, за да решим проблемите в здравеопазването, които толкова са наболели, че вече няма накъде да се отстъпва. Няма накъде да се отстъпва, категоричен бе Емил Райнов. Вярвам в разума на всички политически партии. Това е кауза, около която всички можем да се обединим - здравеопазването. Това е нещо, което касае всеки български гражданин, допълни той.

Интервюто с Емил Райнов може да прочетете тук.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.