• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Таско Ерменков: Държавата трябва да изкупи целия дял, който продава ЧЕЗ

Таско Ерменков: Държавата трябва да изкупи целия дял, който продава ЧЕЗ

/КРОСС/ Държавата трябва да изкупи целия дял, който продава ЧЕЗ. Това каза в интервю за седмичното обзорно предаване „Метроном" по Радио „Фокус" Таско Ерменков, народен представител от БСП.

Той добави, че от БСП са наясно, че организираната подписка, която събра стотици граждани в различни градове на страната, няма юридическата стойност да прекрати сделката, но има моралната стойност да покаже на хората и правителството, какво е отношението на българина към сделката.

Народният представил изрази очакване, че работата на новосформираната парламентарна комисия за сделката с ЧЕЗ ще бъде целенасочена. „Ние от БСП ще направим всичко възможно да систематизираме работата, така че основното да бъде наистина днешният ден, днешните проблеми свързани с продажбата на ЧЕЗ и паралелно с това, до колкото е възможно да обърнем внимание на приватизационните процеси, които са били 2003 - 2004 г. В тази част искаме да бъдем особено внимателни, защото има изготвени арбитражни дела срещу България и всяко изявление, което се прави публично може да окаже влияние в една или друга посока", заяви Таско Ерменков.

Той каза още, че темата за електроенергийна сигурност е изключително важна и тя включва решаване на въпроси като използване на базови мощности за генериране на енергия, в това число изграждането на АЕЦ "Белене". Ерменков каза още, че ако искаме България да върви напред и да се развива устойчиво, трябва да имаме устойчива енергия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ДОБРЕ ЧЕ ДОСЕГА, КАТО "ЧАСТНА" НЕ СА Я ОКРАЛИ! ИДИОТ!!! ПО-ЛОШО ОТ ДЪРЖАВНИЯ МОНОПОЛ Е САМО ЧАСТНИЯ МОНОПОЛ!!! ЧАСТНИКА НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ЗАДРЪЖКИ В "ДОЕНЕТО" НА ПОДОПЕЧНИТЕ МУ "КЛИЕНТИ"!!!

17.03.2018 20:53:23

Анонимен

ТАСКО, СЛЕД КАТО ДЪРЖАВАТА СИ Я ИЗКУПИ ТРЯБВА ДА ТЕ НАПРАВИМ ЗА ДИРЕКТОР , ДА КРАДЕШ НАЛИ?

17.03.2018 16:06:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.